Banner category

proNIVO

proNIVO Adapter Fijnafstelling 5/8"

proNIVO Adapter Fijnafstelling 5/8"


€49,00Excl. btw

€59,29 Incl. btw

proNIVO Adapter Fijnafstelling 3D

proNIVO Adapter Fijnafstelling 3D


€99,00Excl. btw

€119,79 Incl. btw

ACTIE

proNIVO PNRLR-3D 3x360° Bouwlaser

proNIVO PNRLR-3D 3x360° Bouwlaser


€1.105,00

€1.049,00Excl. btw

€1.269,29 Incl. btw

ACTIE

proNIVO PNRLG-3D 3x360° Groene Bouwlaser

proNIVO PNRLG-3D 3x360° Groene Bouwlaser


€1.254,00

€1.195,00Excl. btw

€1.445,95 Incl. btw

Excl. btw

ProNivo

Op zoek naar een rotatielaser van ProNivo? Dan bent u bij TOP-Bouwlaser aan het juiste adres!

De oprichters van het merk hebben 10 jaar geleden hun krachten en ervaringen gebundeld. Hier is een productmix uit voortgekomen die perfect is afgestemd op landmeters en bouwmachines.

Binnen het assortiment van de Duitse fabrikant vindt u een uitgebreid aanbod in onder andere bouwlasers. Tegenwoordig is een gedeelte van dit assortiment ook bij TOP-Bouwlaser.nl te vinden. Bij ons profiteert u altijd van:

  • Altijd gratis verzending in België en Nederland
  • Scherpe prijzen
  • Vandaag besteld = Morgen in huis!

 

Bekijk hier ons assortiment en profiteer van scherpe prijzen. Voor 17:00 uur bestellen is morgen in huis!

Ons assortiment van ProNivo

Binnen ons assortiment vindt u twee roterende lasers: de PNRLR-3D en de PNRLG-3D. Het verschil hiertussen zit in de kleur. Zo heeft de één een rode laser en de andere een groene laser.

PNRLR-3D en PNRLG-3D

Het apparaat is uniek in zijn soort en van echte Duitse kwaliteit. Wat de laser uniek maakt zijn de drie roterende laserkoppen in plaats van één. De extra koppen zorgen ervoor dat u zowel verticale als horizontale werkzaamheden moeiteloos kunt uitvoeren.

Doordat de verticale lijnen in een hoek van 90 graden staan kunt u ook gemakkelijk haakse hoeken uitzetten. Een andere uitzonderlijke eigenschap is de rotatiesnelheid. De ProNivo heeft een snelheid van 2000 toeren per minuut. Hierdoor lijkt het alsof er een constante lijn in plaats van roterende lijn geprojecteerd wordt.

Om deze reden wordt het ook wel een bouwlaser en lijnlaser in één genoemd. Het instrument staat bekend om haar nauwkeurigheid en heeft een afwijking van slechts 0,75 millimeter op tien meter.

Waarom TOP-Bouwlaser.nl?

Wanneer u opzoek bent naar een echte specialist dan komt u bij ons. Wij bieden een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Daarnaast hebben wij alle kennis in huis. Door jarenlange ervaring kennen wij onze producten als geen ander.

Omdat het een zeer specifieke markt is begrijpen wij dat het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom staat ons team van specialisten graag voor u klaar. Zij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijk advies is daar een belangrijk onderdeel van. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij gaan graag samen met u opzoek naar een gepaste oplossing.

Bestel vandaag nog een bouwlaser van ProNivo!

 

 

proNIVO