proNIVO PNRLG-3D 3x360° Groene Bouwlaser

Uniek! Bouwlaser met 3(!) roterende koppen, complete dekking doordat de horizontale lijn samen met de 2 verticale lijnen tegelijkertijd draaien.
Artikelnummer:
205-PNRLG-3D
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
3 - 5 werkdagen

€1.254,00

€1.195,00 Excl. btw

€1.445,95 Incl. btw

proNIVO PNRLG-3D 3x360° Groene Bouwlaser

De proNIVO PNRLG-3D is een unieke roterende laser van Duitse kwaliteit! Hij beschikt namelijk over drie roterende laserkoppen in plaatst van één. De twee extra verticale laserlijnen geven de mogelijkheid om zowel horizontale als verticale werkzaamheden tegelijkertijd uit te voeren. De twee verticale lijnen staan tevens in een hoek van 90° zodat er ook haakse hoeken mee uit gezet kunnen worden. Met de meegeleverde PNLUD18 ontvanger heeft de PNRLG-3D een werkbereik van 500 meter. Ondanks dat de laser roteert, lijkt het alsof hij constante lijnen projecteert. Dit komt doordat de proNIVO PNRLG-3D een rotatiesnelheid heeft van maar liefst 2000 toeren per minuut!

• Unieke bouwlaser met 3(!) roterende koppen. Verricht nu alle horizontale en verticale werkzaamheden tegelijkertijd!

• Nu voor slechts €49,- excl. BTW. extra de PNRLD-MM Millimeterontvanger in plaats van de standaard PNLUD18 ontvanger!

Groen: 

De groene laserlijnen van de PNRLG-3D zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan reguliere rode laserlijnen. Door deze hoge zichtbaarheid is hij ideaal voor o.a. interieurwerkzaamheden zoals het uitraggelen van een plafond. Het unieke van de PNRLG-3D is dat naast zijn 3 roterende koppen hij een toerental heeft van 2000 toeren per minuut! Doordat hij bijna 4x sneller draait dan een gewone bouwlaser zijn de laserlijnen net zo scherp als een lijnlaser wat resulteert in een nog beter zichtbare en scherpere laserlijn.

3x 360°: 

De PNRLG-3D is een unieke bouwlaser met drie roterende laserkoppen in plaats van één. Naast de horizontale laserkop heeft hij ook twee verticaal geplaatste laserkoppen die zorgen voor een 3x 360° dekking. Als alle drie de laserkoppen aanstaan kan er gemakkelijk tegelijkertijd horizontaal en verticaal gewerkt worden. De 3x 360° dekking is tevens ideaal voor het uitzetten van haakse hoeken aangezien de verticale lijnen haaks op mekaar staan. Ook de horizontale lijn staat in 90° ten opzichte van de verticale lijn.

Afschot: 

Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is het mogelijk om een manueel afschot in te geven op de PNRLG-3D. Het is horizontaal gezien mogelijk om zowel de X- als de Y-as in een afschot tot maximaal (+ & -) 4° te zetten. Dit kan ook in beide assen tegelijkertijd om zo een dubbel afschot te creëren. Zodra de horizontale as in een afschot word gezet gaan de verticale assen ook mee. Een voorbeeld hiervan is te zien in de video's onderaan deze pagina.

Nauwkeurigheid: 

Met een maximale afwijking van 0,75mm op 10 meter is de PNRLG-3D erg nauwkeurig. De standaard meegeleverde PNLUD18 handontvanger draagt hieraan bij aangezien deze in de fijnste stand een maximale afwijking heeft van slechts 0,3mm! Uiteraard is er de mogelijkheid om nog nauwkeuriger te werken, kies dan voor de optionele PNRLD-MM millimeterontvanger. Op het LCD aan de voor en achterzijde wordt dan het hoogteverschil in millimeters getoond. Hiermee kan heel nauwkeurig een hoogteverschil horizontaal en verticaal uitgelezen worden.

Lithium Ion Accu:

De PNRLG-3D word geleverd met een Li-Ion accu waarmee de hele dag gewerkt kan worden. De werkduur varieert van 12 tot 24 uur, afhankelijk van hoeveel lijnen er gebruikt worden. Li-Ion accu's gaan gemiddeld 4x langer mee dan vergelijkbare NiMH accu's. Een ander groot voordeel is dat een Li-Ion accu zijn power behoudt bij koude temperaturen, waar een NiMH accu al snel de helft van zijn werkduur verliest. Daarnaast kan de PNRLG-3D ook gebruikt worden met 4 C-Cell batterijen (ook op te laden) of aan de netstroom.

Compleet:

TOP-Bouwlaser levert de PNRLG-3D compleet met een multifunctioneel robuust 290cm statief. Het statief heeft een hoogte van max. 290cm, die hoogte word bereikt door het uitschuiven van de poten, een handig opdraaibaar gedeelte en vervolgens nog een uitschuifbare kolom. Dit statief is dan ook perfect om bijvoorbeeld een systeemplafond mee te maken. Dit statief heeft een transportlengte van 115cm waardoor het eenvoudig mee te nemen is. Uiteraard is het statief ook buiten te gebruiken als de rubberen dopjes op de poten ingedraaid worden.

Optioneel: 

 proNIVO PNRLD-MM Millimeterontvanger nu voor €49 extra i.p.v. €99.

• proNIVO Adapter Fijnafstelling 5/8" nu voor €35 extra i.p.v. €49. Meer info...
• proNIVO Adapter Fijnafstelling 3D nu voor €70 extra i.p.v. €99. Meer info...

Calibratie:

Net als bij alle andere bouwlasers die TOP-Bouwlaser aflevert, wordt de proNIVO PNRLG-3D gecalibreerd voor verzending. Deze calibratie wordt gedaan op onze eigen meetbaan, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Naast de calibratie, worden alle accessoires ook gecontroleerd. Wanneer dit allemaal binnen de specificaties valt, wordt de bouwlaser voorzien van een calibratierapport en -sticker.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,75 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 500 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 250 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 30 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 4°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Dubbel Afschot (Horizontale As)
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing
Lees meer Afschot: -4° tot +4° (Horizontale As)
Lees meer Afschot mechanisme: Manueel
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 7° (Horizontale As)
Lees meer Loodlijn: Kruising lijnen boven en onder (Loodpunt)
Lees meer Rotatiesnelheid: 450/800/2000(!) tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 520nm, Groen
Lees meer Bescherming: IP55
Lees meer Werkduur: 12-24 uur*
Lees meer Voeding: Lithium Ion Accu / Netstroom / C-Cell Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +45°C
Lees meer Gewicht: 2,1 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 215 x 150 x 156 mm
Lees meer Garantie: 2 Jaar Fabrieksgarantie

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

• proNIVO PNRLG-3D Roterende 3D Laser
• proNIVO PNLUD18 Ontvanger
• proNIVO 205-PNRRC Afstandsbediening
• TOP-Bouwlaser Calibratierapport
• Lithium Ion Accu
• Oplader
• Laserbril
• Richtplaat
• Handleiding
• proNIVO Koffer
• Robuust Opdraaibaar 290cm Statief

proNIVO PNRL(R/G)-3D Video's:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen