Over ons

TOP-Bouwlaser.nl

logo TOP-Bouwlaser.nl


Dé bouwlaser specialist!

TOP-Bouwlaser.nl is een onderdeel van TOP-WEBSHOPS.

Waarom kiest u voor TOP-Bouwlaser.nl?
TOP-bouwlaser.nl specialiseerd zich in bouwlasers. Omdat wij gespecialiseerd zijn in bouwlasers kan altijd snel contact gelegd worden met een adviseur die is gespecialiseerd in bouwlasers. Onze adviseur kan u over alle aspecten adviseren. Zo bieden wij de beste service met uitgebreide garantieperioden. Wij calibreren en repareren op onze eigen meetbaan en garanderen daarmee ook de hoogste kwaliteit. Door ons eigen magazijn en grote voorraad kunnen wij een zeer snelle levering garanderen. 

Advies van een specialist
Bij TOP-Bouwlaser.nl komt u snel en gemakkelijk in contact met een specilist. Dit kan zowel via de email als via de telefoon. U kunt zelfs onze specialist op een mobiel nummer bereiken. Het is zelf mogelijk onze specialist te bereiken na kantoortijden. Onze adviseur weet alles over bouwlasers en de toepassingen van bouwlasers. Zo kan onze specialist u de juiste bouwlaser voor uw werkzaamheden adviseren.

Veel ervaring

Calibratie en calibratierapport
Elke bouwlaser die wordt gekocht bij TOP-Bouwlaser.nl wordt eerst uitgebreid gecontroleerd en gecalibreerd. Dit doen wij op onze eigen meetbaan. Elke bouwlaser is daarom voorzien van een calibratiesticker en calibratierapport. Op deze manier weet u zeker dat de bouwlaser voldoet aan de fabrieksspecificaties. Lees meer over onze calibraties.

Grote voorraad in eigen magazijn
Omdat wij als TOP-Bouwlaser.nl u zo snel mogelijk willen kunnen leveren, hebben wij een grote en diverse voorraad. Bijna alle bouwlaser die op onze webshop getoond worden kunnen wij direct uit voorraad leveren. Wij geven per product aan wat de voorraad status van een product is en de verwachte levertijd. 

Levering de volgende dag
Omdat wij een grote en diverse voorraad hebben in eigen magazijn in Zeewolde kunnen wij zeer snelle levering garanderen. Producten die bij ons op voorraad zijn en voor 17:00 uur zijn besteld versturen wij dezelfde dag. Dit betekend dat de bestelling de dag daarop wordt geleverd. Aan het einde van de dag ontvangt u een verzendbevestiging per email. In de verzendbevestiging vindt u een tracking code van de verzendmaatschappij. Hiermee kunt u de bestelling volgen en zien wanneer deze geleverd wordt. 

Eigen onafhankelijke vestiging
TOP-Bouwlaser.nl is onderdeel van TOP-WEBSHOPS. TOP-WEBSHOPS is een concept waar meerder webshops onder vallen. Elke webshop heeft een eigen specialisme waar een specialist u te woord kan staan. Wij hebben één vestiging in Zeewolde aan de Eenspan 10C. Vanuit deze vestiging beantwoorden wij de vraag uit heel Nederland en België. Ons pand bestaat uit magazijnruimte en kantoorruimte. Omdat alles onder één dak zit hebben wij korte lijnen en zicht op alles.
 

Door te luisteren naar de vraag van de markt en dit te combineren met de ervaring die we hebben kunnen wij de ideale omstandigheden bieden die u nodig heeft bij het aanschaffen van een bouwlaser.

Wat wij u onder andere bieden:

- Snelle leveringen
- Ruime eigen voorraad
- Diverse eigen voorraad
- Veel ervaring
- Scherpe prijzen
- Veilig betalen
- Deskundig advies van een specialist
- Snel en gemakkelijk contact
- Service aan de instrumenten
- Volledige controle voor aflevering
- Calibartie voor aflevering
- Calibratierapport van bouwlaser
- Geen verzendkosten boven €50,00
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

logo TOP-Bouwlaser.nl

Logo TOP-WEBSHOPS


TOP-Bouwlaser.nl is onderdeel van TOP-WEBSHOPS. Dit is de overkoepelende organisatie van meerdere specialistische webshops met elk een eigen productgroep. Lees meer...
(0)