Over ons

TOP-Bouwlaser.nl

TOP-Bouwlaser.nl - De bouwlaser specialist!


Waarom kiest u voor TOP-Bouwlaser.nl?

TOP-bouwlaser.nl specialiseerd zich in bouwlasers. Omdat wij gespecialiseerd zijn in bouwlasers kan altijd snel contact gelegd worden met één van onze adviseurs die is gespecialiseerd in bouwlasers. Onze adviseurs kunnen u over alle aspecten adviseren. Zo bieden wij de beste service met uitgebreide garantieperioden. Wij calibreren en repareren op onze eigen meetbaan en garanderen daarmee ook de hoogste kwaliteit. Door ons eigen magazijn en grote voorraad kunnen wij een zeer snelle levering garanderen. 


Advies van een specialist

Bij TOP-Bouwlaser.nl komt u snel en gemakkelijk in contact met een specialist. Dit kan zowel via de email als via de telefoon. U kunt zelfs onze specialist op een mobiel nummer bereiken. Het is zelf mogelijk onze specialist te bereiken na kantoortijden. Onze adviseur weet alles over bouwlasers en de toepassingen van bouwlasers. Zo kan onze specialist u de juiste bouwlaser voor uw werkzaamheden adviseren.


Veel ervaring

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met betrekking tot bouwlasers. Door deze ervaringen uit zowel theorie als praktijk doen wij zeer veel kennis op. Deze kennis gebruiken wij dan weer om onze klanten te adviseren. Op deze manier kunnen wij elke unieke situatie een passende bouwlaser adviseren. Ook kunnen wij door onze ervaring producten verbeteren en onze kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen. 


Calibratie en calibratierapport

Elke bouwlaser die wordt gekocht bij TOP-Bouwlaser.nl wordt eerst uitgebreid gecontroleerd en gecalibreerd. Dit doen wij op onze eigen meetbaan. Elke bouwlaser is daarom voorzien van een calibratiesticker en calibratierapport. Op deze manier weet u zeker dat de bouwlaser voldoet aan de fabrieksspecificaties. Lees meer over onze calibraties.


Grote voorraad in eigen magazijn

Omdat wij als TOP-Bouwlaser.nl u zo snel mogelijk willen kunnen leveren, hebben wij een grote en diverse voorraad. Bijna alle bouwlaser die op onze webshop getoond worden kunnen wij direct uit voorraad leveren. Wij geven per product aan wat de voorraad status van een product is en de verwachte levertijd. 


Levering de volgende dag

Omdat wij een grote en diverse voorraad hebben in eigen magazijn in Zeewolde kunnen wij zeer snelle levering garanderen. Producten die bij ons op voorraad zijn en voor 17:00 uur zijn besteld versturen wij dezelfde dag. Dit betekend dat de bestelling de dag daarop wordt geleverd. Aan het einde van de dag ontvangt u een verzendbevestiging per email. In de verzendbevestiging vindt u een tracking code van de verzendmaatschappij. Hiermee kunt u de bestelling volgen en zien wanneer deze geleverd wordt. 


Eigen onafhankelijke vestiging

TOP-Bouwlaser.nl is onderdeel van TOP SHOPS. TOP SHOPS is een concept waar meerdere webshops onder vallen. Elke webshop heeft een eigen specialisme waar een specialist u te woord kan staan. Wij hebben één vestiging in Zeewolde aan de Eenspan 5B. Vanuit deze vestiging beantwoorden wij de vraag uit heel Nederland en België. Ons pand bestaat uit magazijnruimte en kantoorruimte. Omdat alles onder één dak zit hebben wij korte lijnen en zicht op alles.

 

Ons streven

Wij van TOP-Bouwlaser.nl streven ernaar de grootste bouwlaser specialist te worden (blijven). Ons doel is dan ook om hét platform te zijn op het gebied van bouwlasers. Door te luisteren naar de vraag van de markt en dit te combineren met de ervaring die we hebben kunnen wij de ideale omstandigheden bieden die u nodig heeft bij het aanschaffen van een bouwlaser.

Onze voordelen:

- Snelle leveringen
- Ruime eigen voorraad
- Diverse eigen voorraad
- Veel ervaring
- Scherpe prijzen
- Veilig betalen
- Deskundig advies van een specialist
- Snel en gemakkelijk contact
- Service aan de instrumenten
- Volledige controle voor aflevering
- Calibartie voor aflevering
- Calibratierapport van bouwlaser
- Geen verzendkosten boven €50,00


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOP Shops     TOP-Bouwlaser.nl

TOP-Bouwlaser.nl is onderdeel van TOP SHOPS. Dit is de overkoepelende organisatie van meerdere specialistische webshops met elk een eigen productgroep. Lees meer...