Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Garantie

  De beste service voor uw bouwlaser! Antiek waterpasinstrument

  Garantieperiodes per merk.

  LET OP! Op elk merk bouwlaser geldt een andere garantieperiode, hieronder een overzicht:

  MerkStandaard Fabrieksgarantie
    
  ADA2 Jaar
  DeWALT1 Jaar (Na online registratie 3 jaar)
  FUTECH2 Jaar
  Geo Fennel2 Jaar (Na online registratie 3 jaar)
  Lamigo5 Jaar
  Leica600-serie 3 Jaar - CLH/CLA-serie 5 Jaar
  Nivel System2 Jaar
  Spectra5 Jaar (Spectra LL100N en Spectra HV101: 2 Jaar)
  Stanley FATMAX®1 Jaar (Na online registratie 3 jaar)
  Topcon5 Jaar
  ProNivo2 Jaar


  Lees hieronder meer over de garantieperiodes per merk.

  Reparatie aan bouwlaserUw bouwlaser defect? - Garantie aanvraag

  Heeft u een bouwlaser bij ons gekocht die niet meer werkt? Neem even contact op met één van onze specialisten op +31 (0)36 522 61 50 of [email protected] om uw klacht of defect te omschrijven. Wellicht is het op afstand op te lossen. Lukt dit niet, kunt u de bouwlaser in de koffer (wanneer mogelijk) met alle originele accessoires die in de koffer passen naar ons toe sturen. Via deze link kunt u bij ons de garantie aanvraag doen door het formulier in te vullen. Probeer altijd een doos om de koffer van de bouwlaser te doen. Kan dit echt niet adviseren wij een Ty-Rip om het handvat of koffer te doen als dit mogelijk is. Vergeet niet uw gegevens en een omschrijving van de klacht toe te voegen aan uw zending of het uitgeprinte garantie aanvraag formulier. Wanneer de bouwlaser bij ons is ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk zelf controleren en de klacht proberen te vinden. Wanneer we dit zelf kunnen verhelpen doen we dit direct. Kunnen wij de klacht niet voor u oplossen zullen wij het product voor u onder garantie bij de leverancier aanbieden. Wij regelen deze procedure voor u. Mochten er bijzonderheden zijn nemen wij altijd contact met u op. Wanneer de bouwlaser onder garantie is behandeld en retour gekomen zullen wij deze altijd eerst nog controleren om te kijken of de klacht inderdaad verholpen is. Hierna sturen wij de bouwlaser weer netjes terug. 

  TOP-Bouwlaser.nl
  Eenspan 5B
  3897 AL  Zeewolde
  Nederland

  Garantie uitleg per merk

  ADA instruments

  Standaard periode fabrieksgarantie: 3 Jaar

  De standaard fabrieksgarantieperiode van ADA instruments bedraagt 2 jaar na aankoop van uw product. Mocht er binnen die 2 jaar defecten aan het apparaat ontstaan, heeft u recht op vervanging van onderdelen of het gehele instrument. Dit is echter alleen van toepassing als het instrument volgens de handleiding is gebruikt. Neem in geval van defecten contact op met uw dealer.

  Garantie is niet van toepassing als het product is misbruikt, verkeerd gebruikt of veranderd is. Hieronder vallen onder andere de gevolgen van lekkage van batterijen en gebogen of kapotte onderdelen door het laten vallen van het instrument.

  Beiter

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  De fabrieksgarantieperiode van Beiter meetapparatuur is te verlengen tot 3 jaar. De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop van het product. Om uw garantieperiode met 2 jaar te verlengen dient u het product online te registreren. Bij het optreden van defecten aan uw meetinstrument, dient u contact op te nemen met een Beiter-dealer. Online registreren kan via: https://www.beiterlaser.com/warranty/

  DeWALT

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  Binnen de standaard periode van 12 maanden na aankoopdatum zal DeWALT defecten ontstaan door materiaal- en/of fabricagefouten kosteloos herstellen. DeWALT behoudt zich het recht voor om de gehele machine kosteloos te vervangen. Daarnaast kan DeWALT elke garantieclaim weigeren, indien er niet voldaan is aan de gestelde garantievoorwaarden. Om aanspraak te maken op garantie, dient u contact op te nemen met een erkende DeWALT-dealer.

  De fabrieksgarantieperiode op DeWALT producten* is te verlengen naar 3 jaar. Hiervoor dient u het product online te registreren binnen 4 weken na aankoop. Online registreren kan via: www.DeWALT.eu/3

  *Dit is niet van toepassing op accu’s en laders.

  DeWALT geeft 1 jaar fabrieksgarantie op de accu's en opladers na registratie bij DeWALT.

  Futech

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  Futech instrumenten worden met kwalitatief hoge componenten gemaakt en met zorgvuldigheid vervaardigd. Daardoor is het mogelijk om een fabrieksgarantie van 2 jaar te geven op defecten*. Gedurende die periode wordt het instrument gratis gerepareerd of vervangen, mits er aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  Het apparaat is minder dan 2 jaar geleden gekocht bij een erkende Futech-dealer. Geef een kopie van de factuur, type en serienummer van het defecte apparaat.

  Bezorg het defect apparaat aan een erkende Futech-deal in de originele beschermende verpakking (opbergtasje of koffer).

  Het apparaat vertoont geen schade veroorzaakte door onjuist gebruik (waterschade, barsten door vallen, gesmolten zekeringen, batterijlekkage, …)

  *Fabrieksgarantie omvat geen periodieke onderhoud of de meegeleverde batterijen.

  Geo Fennel

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  De standaard fabrieksgarantieperiode van een Geo Fennel meetinstrument bedraagt 2 jaar. Het is mogelijk om deze periode met 1 jaar te verlengen*, door het product online te registreren. Na het registreren van uw product, ontvangt u een mail als bewijs van registratie. Deze dient u te tonen bij uw dealer als er een defect aan het instrument ontstaat. Registreren kan via:  https://www.geo-fennel.de/produktregistrierung/nc/en/product-registration/

  *Verlengen van garantie is alleen mogelijk bij lasers en instrumenten van het merk Geo Fennel. Niet bij accessoires (statieven, baken, etc.).

  Lamigo

  Standaard periode fabrieksgarantie bouwlasers: 5 Jaar

  Op de bouwlasers van Lamigo geldt een standaard fabrieksgarantieperiode van 5 jaar. Wanneer u een Lamigo bouwlaser bij ons aanschaft hoeft u deze niet te registreren. Bij defecten kunt u de bouwlaser bij ons aanmelden. Wanneer de bouwlaser niet verkeer is gebruikt en is voldaan aan de garantievoorwaarden zal het betreffende onderdeel of het gehele instrument worden vervangen of gerepareerd.

  Uitzondering: Handontvanger: 2 Jaar garantie, Accu en oplader: 1 jaar garantie, Koffer en overige accessoires: 6 maanden garantie.

  Leica Geosystems

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 jaar

  Op producten van de Leica Disto en Leica Lino serie zit een standaard “No Cost” garantieperiode van 2 jaar. Dit is met 1 jaar te verlengen door het product online te registreren binnen 8 weken na aankoop. Dit wil zeggen dat er in deze periode geen kosten gemaakt worden door u. Alle kosten van benodigde garantie of reparatie worden door Leica Geosystems gedekt. Registreren kan online via: https://myworld.leica-geosystems.com/irj/portal

  De standaard "No Cost" garantieperiode op overige Leica meetinstrument varieert tussen 3 en 5 jaar. Dit is per product beschreven. Deze garantieperiode is niet te verlengen door een online registratie.

  Daarnaast geldt er een levenslange garantie op alle materiaalfouten, wat inhoudt dat bij fouten in het materiaal dit levenslang onder garantie valt.

  Nivel System

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 Jaar

  Op alle lasers van Nivel System geldt een standaard fabrieksgarantieperiode van 2 jaar. Hiervoor hoeft u het product nergens te registreren. Bij defecten kunt u het product aanbieden waar het is aangeschaft. Het betreffende onderdeel of het gehele instrument zal worden vervangen, mits het aan de voorwaarden is voldaan. 

  Spectra

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  Op alle Spectra Precision meetinstrumenten zit een standaard garantieperiode van 1 jaar, met uitzondering van een aantal producten. Op onderstaande producten geldt een garantieperiode van 2 jaar:

  Spectra LL100 N, Spectra HV101

  Op onderstaande producten geldt een garantieperiode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum:

  Spectra LL300 S, Spectra LL300 N, Spectra HV302 G, Spectra LL500, Spectra HV302, Spectra GL412 N, Spectra GL422 N, Spectra GL622 N, Spectra GL720, Spectra GL722

   

  Stanley

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  Alle Stanley powertools en meetinstrumenten hebben standaard 1 jaar garantie inbegrepen. In het onwaarschijnlijke geval dat je Stanley gereedschap defect raakt door fabricage- of materiaalfouten binnen 1 jaar na aankoop, dan garandeert Stanley alle defecte onderdelen gratis te vervangen of te repareren of, als dat opportuun is, het product in zijn geheel gratis te vervangen.

  Stanley FATMAX

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 Jaar

  Alle Stanley FATMAX powertools en meetinstrumenten hebben standaard 1 jaar fabrieksgarantie inbegrepen. Registreer je Stanley FATMAX powertool binnen 4 weken na aankoop en verwerf het recht op 2 jaar extra garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat je geregistreerde Stanley FATMAX powertool defect raakt door fabricage- of materiaalfouten binnen 3 jaar na aankoop, dan garandeert Stanley alle defecte onderdelen gratis te vervangen of te repareren, of als dat opportuun is, het product in zijn geheel gratis te vervangen. Uw product registreren kan via: http://www.stanleyworks.nl/warranty

  TOP Laser

  Standaard periode fabrieksgarantie: 2 jaar

  Universeel

  Standaard periode fabrieksgarantie: 1 jaar

   
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking