Garantie & Reparatie

De beste service voor uw bouwlaser!

 

Garantie

Op alle bouwlasers die gekocht worden bij TOP-Bouwlaser.nl geven wij standaard 2 jaar garantie. U kunt bij ons ook kiezen voor een garantieperiode van 3 jaar. Dit kan als u ieder jaar uw bouwlaser bij ons laat calibreren. U hoeft hiervoor niets extra's te doen. Eén jaar na de aanschaf van de bouwlaser wordt een email met een oproep voor hercalibratie gestuurd. Dit doen wij vervolgens een jaar later weer en het jaar daarop ook weer. Wanneer de bouwlaser netjes ieder jaar terug komt voor calibratie heeft u 3 jaar garantie. Dit staat netjes in onze algemene voorwaarden. 

Uw bouwlaser defect? Heeft u een bouwlaser bij ons gekocht die niet meer werkt? Neem even contact op met één van onze specialisten op +31 (0)36 522 61 50 of info@top-bouwlaser.nl om uw klacht of defect te omschrijven. Wellicht is het op afstand op te lossen.
Lukt dit niet, kunt u de bouwlaser in de koffer (wanneer mogelijk) met originele accessoires zoals oplader, accu en handontvanger naar ons toe sturen. U kunt dit sturen naar onderstaand adres. Probeer altijd een doos om de koffer van de bouwlaser te doen. Kan dit echt niet adviseren wij een Ty-Rip om het handvat of koffer te doen als dit mogelijk is. Vergeet niet uw gegevens en een omschrijving van het probleem aan de doos toe te voegen.

TOP-Bouwlaser.nl
Eenspan 10 C
3897 AL  Zeewolde
Nederland


Reparatie vreemde lasers

Heeft u een bouwlaser die u niet bij ons heeft aangeschaft? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij andere bouwlasers ook repareren. Alle soorten bouwlasers zijn door ons te repareren*. Omdat wij dat vaak in eigen huis doen kunnen wij een snelle doorloopsnelheid garanderen. Wanneer een reparatie naar ons wordt opgestuurd zullen wij de bouwlaser nakijken en constateren wat er gerepareerd moet worden. Na deze check nemen wij contact met u op om de volgende stap te bevestigen. 
(* mits de onderdelen van deze bouwlaser te verkrijgen zijn)

Reparatie indienen? Stuur de bouwlaser in de koffer met originele accessoires zoals oplader, accu en handontvanger (wanneer mogelijk) naar ons toe. Probeer altijd een doos om de koffer van de bouwlaser te doen. Kan dit echt niet adviseren wij een Ty-Rip om het handvat of koffer te doen als dit mogelijk is. Vergeet niet uw gegevens en een omschrijving van het probleem aan de doos toe te voegen.