Garantie & Reparatie

De beste service voor uw bouwlaser! Antiek waterpasinstrument

Garantie periodes per merk

LET OP! Op elk merk bouwlaser geldt een andere garantieperiode, hieronder een overzicht:

Merk Standaard Fabrieksgarantie
ADA 2 Jaar
DeWalt 1 Jaar (Na online registratie 3 jaar)
Geo Fennel 2 Jaar (Na online registratie 3 jaar)
Lamigo 5 Jaar
Leica 600-serie 3 Jaar - CLH/CLA-serie 5 Jaar
Spectra 5 Jaar (m.u.v Spectra LL100 N en Spectra HV101, 2 Jaar)
Stanley FATMAX® 1 Jaar (Na online registratie 3 jaar)
Topcon 5 Jaar


Voor meer informatie over de exacte garantievoorwaarden, klik hier...

Reparatie aan bouwlaserUw bouwlaser defect? - Garantie aanvraag

Heeft u een bouwlaser bij ons gekocht die niet meer werkt? Neem even contact op met één van onze specialisten op +31 (0)36 522 61 50 of [email protected] om uw klacht of defect te omschrijven. Wellicht is het op afstand op te lossen. Lukt dit niet, kunt u de bouwlaser in de koffer (wanneer mogelijk) met alle originele accessoires die in de koffer passen naar ons toe sturen. U kunt dit sturen naar onderstaand adres. Probeer altijd een doos om de koffer van de bouwlaser te doen. Kan dit echt niet adviseren wij een Ty-Rip om het handvat of koffer te doen als dit mogelijk is. Vergeet niet uw gegevens en een omschrijving van de klacht toe te voegen aan uw zending. Wanneer de bouwlaser bij ons is ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk zelf te controleren en de klacht te vinden. Wanneer we dit zelf kunnen verhelpen doen we dit direct. Kunnen wij de klacht niet voor u oplossen zullen wij de bouwlaser voor u onder garantie bij de leverancier aanbieden. Wij regelen deze procedure voor u. Mochten er bijzonderheden zijn nemen wij altijd contact met u op. Wanneer de bouwlaser onder garantie is behandeld en retour gekomen zullen wij deze altijd eerst nog controleren om te kijken of de klacht inderdaad verholpen is. Hierna sturen wij de bouwlaser weer netjes terug. 

TOP-Bouwlaser.nl
Eenspan 5B
3897 AL  Zeewolde
Nederland


Reparatie alle merkenMeetbaan voor bouwlasers

Heeft u een bouwlaser die u niet bij ons heeft aangeschaft? Geen probleem. Uiteraard kunnen wij andere bouwlasers ook repareren. We kunnen bijna alle merken repareren. Omdat wij dat vaak in eigen huis doen kunnen wij een snelle doorloopsnelheid garanderen. Wanneer een reparatie naar ons wordt opgestuurd zullen wij de bouwlaser nakijken en constateren wat er gerepareerd moet worden. Aan de hand daarvan sturen wij u een prijsopgave of nemen wij telefonisch contact met u op. Wanneer u akkoord gaat met onze prijsopgave zullen wij de reparatie zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Reparatie indienen? Stuur de bouwlaser in de koffer met originele accessoires zoals oplader, accu en handontvanger (wanneer mogelijk) naar ons toe. Probeer altijd een doos om de koffer van de bouwlaser te doen. Kan dit echt niet adviseren wij een Ty-Rip om het handvat of koffer te doen als dit mogelijk is. Vergeet niet uw gegevens en een omschrijving van de klacht aan de doos toe te voegen.