Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Service & Kalibratie

  Een bouwlaser is een precisie instrument!TOP SHOPS Service Center

  Waarom kalibreren? Een bouwlaser is een precisie instrument. Het is daarom belangrijk dat het instrument ook daadwerkelijk aan de fabrieksspecificaties voldoet. Een bouwlaser wordt gebruikt voor belangrijke projecten waarbij nauwkeurigheid altijd zeer belangrijk is. Omdat de bouwlaser als precisie instrument gebruikt wordt zal ten alle tijden zorgvuldig met de bouwlaser omgegaan moeten worden. Wanneer een bouwlaser niet meer zuiver is of zelfs een afwijking heeft kunnen grote en dure fouten ontstaan. Om deze fouten te voorkomen is het raadzaam de bouwlaser regelmatig te controleren en te laten kalibreren. Een kalibratie van een bouwlaser is een technische handeling die enkel door een specialist moet en kan worden uitgevoerd. Wanneer een kalibratie foutief wordt uitgevoerd kan de bouwlaser niet zomaar gereset worden. Laat daarom altijd een kalibratie uitvoeren door een specialist.

  Calibratierapport TOP-BouwlaserKalibratie nieuwe bouwlasers

  Bij TOP-Bouwlaser.nl wordt elke nieuwe bouwlaser volledig gekalibreerd en gecontroleerd. De bouwlaser wordt in de fabriek gekalibreerd, maar daarna wordt de bouwlaser meerdere malen getransporteerd. Omdat nooit zeker is wat er tijdens transport gebeurt kalibreren wij de bouwlaser nogmaals op onze eigen meetbaan in Zeewolde. Dit biedt u als gebruiker de zekerheid van een instrument die ook daadwerkelijk aan de opgegeven fabrieksspecificaties voldoet. Na deze kalibratie voorzien wij de nieuwe bouwlasers van onze kalibratiestikker en ons kalibratierapport. Op het kalibratierapport staat het merk, type en serienummer van de bouwlaser die is gecontroleerd. Op het rapport staat ook de datum van de kalibratie en de adviesdatum voor de her-kalibratie. Om het rapport officieel te maken staat de paraaf van de controleur erop.

  Kalibratie gebruikte bouwlasers Calibratiesticker TOP-Bouwlaser

  Omdat een bouwlaser een precisie instrument is adviseren wij van TOP-Bouwlaser een bouwlaser elk jaar te laten kalibreren. Elke bouwlaser kan in verloop van tijd een afwijking krijgen. Dit kan van een aantal factoren afhankelijk zijn. Vaak wordt gedacht dat enkel bij regelmatig gebruik een afwijking kan ontstaan. Helaas is dit niet het geval. Om deze rede is het ten alle tijden te adviseren om een bouwlaser elk jaar te laten kalibreren. We vergelijken dit vaak met een APK voor een auto. Wanneer een bouwlaser door ons is gekalibreerd en goedgekeurd bent u zeker van een bouwlaser die zuiver is en waarvan de afwijking binnen fabrieksspecificaties valt. Wij kalibreren zowel bouwlaser die bij ons zijn aangeschaft als bouwlasers die niet bij ons zijn aangeschaft. Na een kalibratie of herkalibratie van een bouwlaser voorzien wij deze uiteraard van een nieuwe kalibratiesticker en nieuw kalibratierapport. Klik hier om de kalibratie aan te vragen. 

  Reparatie bij top-bouwlaserBouwlaser gevallen?

  Is uw bouwlaser gevallen? Dan is het raadzaam deze te laten kalibreren. Omdat sommige bouwlasers voorzien zijn van een sterke behuizing kan het voorkomen dat een bouwlaser na een val aan de buitenkant niet is beschadigd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het mechanisme van de bouwlaser niet is beschadigd of er een afwijking is ontstaan. Wij adviseren dan ook ten strengste een bouwlaser na een val direct te laten kalibreren. Bent u midden in een project bezig en is uw bouwlaser gevallen? Neem dan even contact met ons op via +31 (0)36 522 61 50 of mail naar [email protected]. Als service kunnen wij u een inzet bouwlaser aanbieden wanneer uw bouwlaser gerepareerd of gekalibreerd wordt. (mits deze beschikbaar is) Heeft de bouwlaser schade of werkt deze niet meer kunnen wij de bouwlaser ook repareren. In ons service center kunnen wij bouwlaser van verschillende merken ook repareren. Kleine reparaties voeren wij direct uit en grotere reparaties worden eerst besproken voordat deze uitgevoerd worden. We nemen zelf altijd in overweging of de reparatie niet te duur wordt. Wanneer dit het geval is, communiceren wij dit altijd eerst en doen wij vaak al direct een voorstel voor een vergelijkbare nieuwe laser. Lees meer over reparatie...

   

   

  Kalibratieruimte Calibratiebaan TOP-Bouwlaser

  TOP-Bouwlaser beschikt over een eigen kalibratie en reparatie ruimte met speciale geijkte apparatuur. Hier wordt iedere bouwlaser volledig gecontroleerd en krijgt een kalibratierapport. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Zoals u in het kopje garantie misschien al gelezen heeft kunnen wij u 3 jaar garantie bieden. Dit kan als de bouwlaser ieder jaar door ons gekalibreerd wordt. Klik hier om een bouwlaser te laten kaliberen...

  Kalibratie voor elke bouwlaser 

  Wij kunnen elk merk bouwlaser kalibreren. Ook bouwlasers die niet bij ons zijn gekocht kunnen wij kalibreren. Wij staan voor service en snelheid. Wij zorgen ervoor dat u uw bouwlaser zo kort mogelijk kwijt bent. U kunt uw de bouwlaser aan het einde van de dag bij uw postkantoor brengen. Deze wordt dan de volgende dag bij ons bezorgd. Wij proberen deze altijd dezelfde dag te kalibreren en terug te sturen. U ontvangt de bouwlaser dan weer één dag later. U bent da bouwlaser dan in dat geval ongeveer anderhalve werkdag kwijt. Klik hier om de kalibratie aan te vragen.

  of download het kalibratie aanmeld formulier om deze uit te printen:

  Download calibratie formulier

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking