Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stanley FATMAX® RL750L-G Groene Bouwlaser Set Compleet

  Logo Stanley FATMAX®
  € 1.158,-
  € 999,- Excl. btw
  € 1.208,79 Incl. btw
  De RL750L-G is onderdeel van de nieuwe serie bouwlasers van Stanley FATMAX®. De nieuwe RL750L-G is horizontaal, verticaal en in afschot te gebruiken. U ontvangt een complete set, TOP-Bouwlaser levert er namelijk gratis een groot opdraaibaar statief bij!... Toon meer
  werkdagen voor 17:00 uur besteld = Zelfde dag verzonden

  Plus en minpunten

  volgens onze specialist
  • Stootvast door robuuste behuizing
  • Feller groene laserlijn
  • Geleverd in TSTAK systeemkoffer
  • Accu niet uitneembaar

  Productomschrijving

  Stanley FATMAX® RL750L-G Groene Bouwlaser

  De Stanley FATMAX® RL750L-G is de meest uitgebreide bouwlaser uit de nieuwe RL serie van Stanley. De groene laserstraal van deze laser is vele malen beter te zien dan een rode laserstraal. Dit maakt de RL750L-G perfect geschikt voor interieurwerkzaamheden. De laser is horizontaal, verticaal en in dubbel afschot te gebruiken. Geschikt voor talloze toepassingen dus. De Stanley FATMAX® RL750L-G wordt in een TSTAK™ koffer geleverd, hierbij zitten vele accessoires, waaronder een afstandsbediening en handontvanger. Om de set compleet te maken levert TOP-Bouwlaser er een gratis robuust opdraaibaar spindelstatief bij met een maximale hoogte tot 290cm + een Stanley Rolmaat Tylon 5 meter!

  Bekijk de video onderaan de pagina om alle functies van de FATMAX® RL750L-G te zien!

  Nieuwe RL Serie:

  Deze groene bouwlaser is onderdeel van de nieuwe RL Serie van Stanley. Deze serie wordt officieel pas in 2019 gelanceerd, alleen nu al verkrijgbaar bij TOP-Bouwlaser. Alle bouwlasers in deze serie zijn voorzien van een totaal vernieuwd uiterlijk, met onder andere een groter en steviger handvat, en verbeterd binnenwerk. Hierdoor zijn de laser nog beter bestand tegen een stootje en nog nauwkeuriger dan voorheen. Dit is ook het geval bij de nieuwe Stanley FATMAX® RL750L-G.

  FATMAX®:

  Stanley heeft voor de professionele producten de merknaam FATMAX® in het leven geroepen. Wanneer een product de naam FATMAX® draagt houdt dit in dat het van hoge kwaliteit is en voorzien is van 3 jaar garantie na registratie. Een product met het FATMAX® merk is geschikt voor de professional en presteert met gemak onder de ruigste omstandigheden. Stanley FATMAX® lasers worden gemaakt volgens de strengste normen en worden grondig getest. Hierdoor kan een uitstekende kwaliteit gewaarborgd worden.

  Robuuste behuizing:

  Bij de vernieuwde behuizing is de nadruk gelegd op betere bescherming. De robuuste behuizing van de Stanley FATMAX® RL750L-G is zo ontwikkeld dat er geen losse compartimenten aanzitten. Door de ingebouwde accu is er ook geen batterijklepje, dit komt de bescherming erg ten goede. Dit in combinatie met het rubber wat is gebruikt voor de behuizing, bezorgt de Stanley FATMAX® RL750L-G een beschermingswaarde van IP66. Dit maakt deze groene bouwlaser volledig stofdicht en beschermd tegen stortbuien en waterstralen.

  Lithium-Ion Accu:

  De Lithium-Ion accu in de Stanley FATMAX® RL750L-G heeft een werkduur van ongeveer 40 uur, mits deze volledig is opgeladen. Lithium-Ion accu's hebben een aantal grote voordelen ten opzicht van gewone NiMH accu's. Zo gaan Li-Ion accu's gemiddeld tot vier keer langer mee. Ook hebben koude of warme temperaturen geen tot weinig invloed op een Li-Ion accu. Dit is niet het geval voor NiMH accu's, deze kunnen de helft van hun werkduur verliezen als de temperaturen onder het vriespunt komen. Hierdoor is het zelfs in de wintermaanden mogelijk om een werkduur van circa 40 uur te realiseren met de Stanley FATMAX® RL750L-G. De werkduur van de nieuwe RL serie is verdubbeld ten opzichte van de voorgaande bouwlaser serie van Stanley.

  Groene Bouwlaser:

  De Stanley FATMAX® RL750L-G projecteert een groene laserlijn, deze laserlijnen zijn wel 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode laserlijnen. Dit is niet omdat de laserdiode feller is, maar groen licht is beter waar te nemen door het menselijk oog. Dit zorgt er ook voor dat het fijner is om een langere tijd naar een groene laserlijn te kijken dan naar een rode. Zo is een groene bouwlaser dus uitstekend geschikt als er op zicht gewerkt kan worden. Echter is zowel een rode als een groene laserlijn niet buiten te zien. Hierdoor is de Stanley FATMAX® RL750L-G met name aan te raden voor binnenwerkzaamheden. Uiteraard is de Stanley FATMAX® RL750L-G ook zeer geschikt voor buitenwerkzaamheden door de meegeleverde ontvanger. Door de loodpunten boven en onder de laser, is het ook erg eenvoudig om haakse hoeken uit te zetten.

  Nauwkeurig:

  Deze groene bouwlaser van Stanley is erg nauwkeurig voor zijn prijsklasse. Wanneer de Stanley FATMAX® RL750L-G verticaal wordt gebruikt, heeft deze laser een maximale afwijking van 1 millimeter op 10 meter. Bij horizontaal gebruik is deze laser zelfs nog nauwkeuriger. Horizontaal is de maximale afwijking slechts 0,5 millimeter op een afstand van 10 meter. Daarbij komt ook nog eens dat de Stanley FATMAX® RL750L-G met de meegeleverde handontvanger een werkbereik heeft van 600 meter. Dit maakt deze laser een echte alleskunner. Om de nauwkeurigheid te garanderen, wordt de bouwlaser getest door TOP-Bouwlaser voordat deze wordt verzonden.

  Horizontaal / Verticaal:

  De RL750L-G nivelleert volledig automatisch, hiervoor heeft deze laser minder dan 30 seconden nodig. De laser stelt zichzelf zowel horizontaal als verticaal waterpas, mits het binnen het nivelleringsbereik van 5° staat. Het nivelleren begint zodra de laser wordt ingeschakeld, als de laser klaar is met nivelleren begint deze te draaien. 

  De Stanley FATMAX® RL750L-G beschikt over twee 5/8" aansluitingen, één aan de onderkant en één aan de zijkant. Zo kan de laser voor zowel horizontaal en verticaal gebruik eenvoudig op een statief worden bevestigt. Een verticale referentielijn kan bijvoorbeeld erg handig zijn om een hekwerk te plaatsen. Dit maakt de RL750L-G geschikt voor vele toepassingen.

  Afschot:

  Naast dat deze groene bouwlaser horizontaal en verticaal te gebruiken is, is de Stanley FATMAX® RL750L-G ook manueel in twee assen in afschot te stellen. Dit is mogelijk tot 10% is zowel de X als Y-as. Het afschot is handmatig in te stellen door het gebruik van de afstandsbediening en de handontvanger. Om het proces nog eenvoudiger te laten verlopen is er mogelijk een laserbaak bij te bestellen.

  Complete set:

  Tijdelijk wordt de Stanley FATMAX® RL750L-G als complete set geleverd door TOP-Bouwlaser. Dit houdt in dat wij er een interieurstatief bij leveren. Het statief heeft een maximale hoogte tot 290cm, hiermee is het perfect om bijvoorbeeld een systeemplafond mee te maken. Dit statief heeft een transportlengte van slechts 115cm, waardoor het eenvoudig mee te nemen is. Nu incl. gratis Stanley Tylon 5 meter rolmaat!

  Laserbaak met snelspanklem (Optioneel) (+€39,00):
  Bij TOP-Bouwlaser is het mogelijk om de Stanley FATMAX® RL750L-G set in combinatie met een laserbaak met snelspanklem te bestellen. Door gebruik van een laserbaak is het eenvoudiger om hoogtes te meten i.c.m. de meegeleverde Stanley ontvanger. Lees meer...

  Calibratie:

  Net als alle anders bouwlasers die door TOP-Bouwlaser worden verkocht, wordt de Stanley FATMAX® RL750L-G gecalibreerd voor verzending. Deze calibratie wordt gedaan op onze eigen meetbaan, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Naast de calibratie van de laser, worden alle accessoires ook gecontroleerd. Wanneer dit allemaal binnen de specificaties valt, wordt de bouwlaser voorzien van een calibratierapport en -sticker. 

  3 Jaar Garantie:

  Op alle Stanley FATMAX® bouwlasers van TOP-Bouwlaser zit standaard een garantieperiode van 2 jaar. Het is mogelijk om dit met een jaar te verlengen, hiervoor dient u de bouwlaser te registreren bij Stanley. Na registratie van de Stanley FATMAX® bouwlaser heeft deze een garantie van 3 jaar.

  LEVERING:
  Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen

  Leveringsomvang:

  - Stanley FATMAX® RL750L-G
  - Stanley FATMAX® Handontvanger met baakklem
  - Afstandsbediening
  - Calibratierapport van TOP-Bouwlaser.nl
  - Richtplaat
  - Laserbril
  - 4x AA batterijen
  - Oplader
  - Wandbeugel
  - Stanley TSTAK™ Koffer
  - Universeel Opdraaibaar Spindelstatief 290cm
  - Stanley Rolmaat Tylon 5m

  Stanley FATMAX® RL750L-G Video:

  Garantie logo

  Eigenschappen

  • Zelfnivellerend
  • Horizontaal
  • Verticaal
  • Afschot
  • Loodlijn Boven & Beneden
  • Haakse Hoek
  • SCAN Stand
  • TILT Stand
  • Groen
  • Interieurbouw
  • Li-Ion Accu
  • Groot werkbereik
  • Rubberen behuizing
  • Incl. Afstandsbedienin

  Specificaties

  Artikelnummer
  FMHT77448-1
  EAN
  3253561774485
  Nauwkeurigheid
  0,5 mm / 10 meter
  Werkbereik Ø (ontvanger)
  600 meter*
  Bereik (ontvanger)
  300 meter*
  Bereik zicht (binnen)
  15 meter*
  Zelfnivellerend
  Ja
  Nivelleerbereik
  ± 5°
  Mechanisme
  Servomotoren
  Afschot
  10% in X-as en 10% in Y-as
  Afschot mechanisme
  Manueel
  Afschot invoer
  Manueel
  Totaal afschot
  17% (totaal van de twee assen)
  Loodlijn
  Ja (boven & beneden)
  Rotatiesnelheid
  0/150/300/600 rpm
  Laserdiode
  Klasse 2, 635nm, Rood
  Bescherming
  IP66
  Werkduur
  40 uur
  Voeding
  Lithium Ion Accu
  Oplaadbaar
  Ja
  Netstroomaansluiting
  Ja
  Werktemperatuur
  -10°C tot +50°C
  Gewicht
  2,0 kg
  Aansluiting
  5/8" onderkant en zijkant
  Afmetingen LxBxH
  200 x 150 x 170 mm
  Garantie
  3 Jaar (na registratie)

  Reviews

  5 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 van 5
  Na telefonisch advies aangeschaft, erg complete set en erg veel functies. Heel erg tevreden mee, bedankt Stephan!
  Door Velde Systeembouw on 2 Augustus 2019

  kijk ook hier eens naar

  Vergelijkbare producten:

  ROTARY 500HVG Groene Bouwlaser Set
  ADA ROTARY 500HVG Groene Bouwlaser Set
  € 908,-€ 749,-Excl. btw
  € 906,29Incl. btw
  SPIN 220G Bouwlaser Set Groen
  Lamigo SPIN 220G Bouwlaser Set Groen
  € 1.299,-€ 849,-Excl. btw
  € 1.027,29Incl. btw
  DCE079D1G-SET Groene Bouwlaser Set
  DeWALT DCE079D1G-SET Groene Bouwlaser Set
  € 1.299,-€ 1.099,-Excl. btw
  € 1.329,79Incl. btw
  HV302 G Bouwlaser Groen
  Spectra HV302 G Bouwlaser Groen
  € 1.508,-€ 1.295,-Excl. btw
  € 1.566,95Incl. btw
  RL750L-G Groene Bouwlaser Set Compleet
  € 1.158,-
  € 999,-
  Excl. btw
  € 1.208,79 Incl. btw
  Stanley FATMAX® RL750L-G Groene Bouwlaser Set Compleet
  werkdagen voor 17:00 uur besteld = Zelfde dag verzonden
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking