ADA Rotary 500HVG bouwlaser set groen

Groene laserlijnen zijn 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rode. Deze ADA Rotary 500HVG is dan ook ideaal voor interieur toepassingen.
Artikelnummer:
A00337G
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen

€916,00

€749,00 Excl. btw

€906,29 Incl. btw

3 jaar garantie ADAADA ROTARY 500HVG Bouwlaser Set Groen


De ADA ROTARY 500HV is te gebruiken tot 250 meter wat een totaal werkbereik van 500 meter geeft. Ook is de bouwlaser verticaal te gebruiken. Zo kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk wanden worden geplaatst. Verticaal nivelleert de ADA ROTARY 500HVG ook volledig automatisch. Om foutieve metingen te voorkomen schakelt de laser zich automatisch uit zodra deze bewogen wordt. Deze bouwlaser wordt nu tijdelijk aangeboden met:

- Universeel Robuust spindelstatief 290cm

Functies:

De bouwlaser nivelleert volledig automatisch zowel horizontaal als verticaal. Na het inschakelen begint laser automatisch met nivelleren. De ROTARY 500HV bouwlaser heeft een TILT functie, die in- of uitgeschakeld kan worden. De bouwlaser is gemakkelijk in afschot te stellen. Dit kan zowel in de X-as als in de Y-as. 

Hoge nauwkeurigheid:

Met een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter is deze ADA bouwlaser een uiterst nauwkeurige bouwlaser. In combinatie met het werkbereik is de ROTARY 500HV een echte alleskunner.

Helemaal compleet:

Deze ADA Rotary 500HV is helemaal compleet. Zo wordt standaard bij deze bouwlaser een afstandsbediening geleverd om de bouwlaser gemakkelijk op afstand te kunnen bedienen. Ook zit er een wandhouder bij. Zo kan de Rotary 500HV gemakkelijk aan een wand of muur bevestigd worden ideaal voor interieurtoepassingen. Ook wordt bij deze bouwlaser een extra batterijpack geleverd waar losse batterijen in gaan. Zo ontstaan nooit problemen. 

Ideale set:

Nu wordt bij de ADA ROTARY 500HVG een standaard 290cm spindelstatief geleverd. De voetjes van dit statief zijn uitgerust met uitdraaibare rubbers, zo laat het statief geen gebruikssporen achter op uw ondergrond. Lees hier meer over dit statief...

(Optioneel) Laserbaak met snelspanklem +€39,00:
Het is mogelijk om de ADA Rotary 500HVG set in combinatie met een laserbaak met snelspanklem te bestellen. Door gebruik van een laserbaak is het eenvoudiger om hoogtes te meten.  Lees meer...

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport en calibratiesticker. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen!

Garantie:

Af fabriek heeft deze bouwlaser een garantie periode van 3 jaar. ADA instruments staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Omdat ze altijd de prijs kwaliteit verhouding goed houden kunnen ze de garantie periode van 3 jaar probleemloos aanbieden. In praktijk blijkt dat er zelden gebruik wordt gemaakt van de garantie. De producten gaan dus niet snel defect. 

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 1 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 500 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 250 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 30 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 5°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Afschot, Loodlijn, Haakse Hoek
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT, SCAN
Lees meer Afschot: 9% in X-as en 9% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Manueel
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 12% (totaal van de twee assen)
Lees meer Loodlijn: Boven & Onder
Lees meer Rotatiesnelheid: 0/150/300/600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 520nm, Groen
Lees meer Bescherming: IP64
Lees meer Werkduur: 15 uur* (accu)
Lees meer Voeding: NiMH accu of 4x C-cell batterij
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +45°C
Lees meer Gewicht: 3,0 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 160 x 160 x 185 mm
Lees meer Garantie: 3 Jaar

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA Rotary 500HVG
- Calibratierapport
- Koffer
- Handontvanger met baakklem
- Afstandsbediening
- Wandhouder
- Richtplaatje
- Laserbril
- Oplader
- Accupack
- Extra batterijhouder
- Universeel Robuust spindelstatief 290cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen