Spectra HV302 G bouwlaser groen

Extreem felle groene rotatielaser perfect voor de afbouw. Deze hoogwaardige en nauwkeurige bouwlasers nu snel leverbaar en scherp geprijsd.
Artikelnummer:
600700
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
1 - 3 werkdagen

€1.295,00

Excl. btw

€1.566,95

Incl. btw

Spectra HV302 G bouwlaser groen

Bouwlaser voor horizontaal en verticaal gebruik met groene laserstraal. Deze Groene laserstreaal is extreem goed zichtbaar en kan dus prima voor alle interieurwerkzaamheden gebruikt worden op zicht.

Goed zichtbare straal
De HV302 afbouwlaser is een veelzijdige laser die goed zichtbaar is onder extreme omstandigheden. Deze Spectra HV302 G bouwlaser staat als sterkste en felste laserlijn bekend. Ideaal om binnen op zicht te kunnen werken.

Professioneel en schokbestendig
Deze zelfstellende interieurlaser voor dagelijks gebruik is bestand tegen stof, zand en vocht. Hij kan tegen een stootje en doorstaat een val op beton van 1,5m hoogte. Wie het instrument onverhoopt laat vallen, hoeft dus niet bang te zijn voor schade. Omdat de accu oplaadbaar is met de meegeleverde oplader, zit je nooit met een lege laser. Je laadt de HV302 G na een klus simpelweg op en kunt de volgende dag gelijk weer aan de slag.

Allround afbouwlaser
Deze laser is inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met de meegeleverde muurklem bevestig je de HV302 G aan een systeemplafond waarna je deze met de bijbehorende afstandsbediening vanaf een afstand tot 30 meter kunt bedienen. Hierna kun je de laser verticaal zetten om bijvoorbeeld binnenmuren uit te lijnen. Daarnaast is deze laser voorzien van twee robuuste, messing statiefaansluitingen zodat je het toestel zowel horizontaal als verticaal op een statief kunt plaatsen.

Alles op afstand bedienen
Met de meegeleverde afstandsbedieing RC402 N van Spectra kunnen alle functies van deze bouwlaser tot een afstand van 100 meter bediend worden. Ideaal wanneer je niet in de buurt van de laser bent of wanneer de bowulaser zicht op hoogte bevindt. Lees meer...

Spectra HR150U laser ontvanger (optioneel +€100,00)
De Spectra HV302 G wordt standaar zonder ontvanger geleverd. Wil je toch buiten aan de slag of op grotere afstanden werken is dat geen probleem. Dit kan gemakkelijk met de optionele Spectra HR150U ontvanger voor groene laserlijnen. 


Calibratierapport
Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd.

Garantie
Deze Spectra HV302 is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie.


Specificaties

Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Beriek zichtbaar: 50 m
Bereik: 100 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 200 m met ontvanger
Roteren: 0, 10, 80, 200, 600 tpm
Scannen: 5°, 15°, 45°, 90°, 180°
Functies: Horizontaal, verticaal, afschot, scannen, loodlijn
Laserdiode: Klasse 3R, 530nm
Niveleerbereik:
Werkduur volle batterij: 30 uur
Bescherming: IP66
Gewicht: 3,1 kg
Voeding: Accupack of 4x D-cell batterij
Werktemperatuur: 0°C tot 40°C
Aansluiting: 5/8" horizontaal en verticaal
Afmetingen: LxBxH 272 x 197 x 201 mm


Leveromvang:

Spectra HV302 G
Calibratierapport
Afstandsbediening Spectra RC402 N
Wandhouder
Richtplaatje
Accupack
Oplader
Nederlandse handleiding
Koffer

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)