Spectra HV302 G bouwlaser groen

Extreem felle groene rotatielaser perfect voor de afbouw. Deze hoogwaardige en nauwkeurige bouwlasers nu snel leverbaar en scherp geprijsd.
Artikelnummer:
600700
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
1 - 3 werkdagen

€1.295,00

€1.566,95 Incl. btw

Spectra HV302 G bouwlaser groen

De Spectra HV302G is geschikt voor horizontaal en verticaal gebruik, de laser beschikt over een groene laserstraal. Door het gebruik van een groene laserstraal, is deze bouwlaser vele malen beter zichtbaar dan een rode bouwlaser. Dit maakt de HV302G uitermate geschikt voor interieurwerkzaamheden waar het beste op zicht gewerkt kan worden. Deze allround afbouwlaser is voor de meest uiteenlopende toepassingen in te zetten. Tijdelijk geleverd met:

- Universeel robuust spindelstatief 290cm

Goed zichtbare straal:

De HV302G afbouwlaser is een veelzijdige laser die goed zichtbaar is onder extreme omstandigheden. Deze Spectra HV302 G bouwlaser staat als sterkste en felste laserlijn bekend. Ideaal om binnen op zicht te kunnen werken.

Professioneel en schokbestendig:

Deze zelfstellende interieurlaser voor dagelijks gebruik is bestand tegen stof, zand en vocht. Hij kan tegen een stootje en doorstaat een val op beton van 1,5m hoogte. Wie het instrument onverhoopt laat vallen, hoeft dus niet bang te zijn voor schade. Omdat de accu oplaadbaar is met de meegeleverde oplader, zit je nooit met een lege laser. Je laadt de HV302 G na een klus simpelweg op en kunt de volgende dag gelijk weer aan de slag.

Allround afbouwlaser:

Deze laser is inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met de meegeleverde muurklem bevestig je de Spectra HV302 G aan een systeemplafond waarna je deze met de bijbehorende afstandsbediening vanaf een afstand tot 30 meter kunt bedienen. Hierna kun je de laser verticaal zetten om bijvoorbeeld binnenmuren uit te lijnen. Daarnaast is deze laser voorzien van twee robuuste, messing statiefaansluitingen zodat je het toestel zowel horizontaal als verticaal op een statief kunt plaatsen.

Alles op afstand bedienen:

Met de meegeleverde afstandsbediening RC402 N van Spectra kunnen alle functies van deze bouwlaser tot een afstand van 100 meter bedient worden. Ideaal wanneer je niet in de buurt van de laser bent of wanneer de bouwlaser zicht op hoogte bevindt. Lees meer...

Complete set:

Deze Spectra HV302 G wordt nu geleverd met gratis opdraaibaar statief tot 290 cm. Zo kan de rotatielaser gemakkelijk op de gewenste hoogte gebracht worden. De voetjes van dit statief zijn uitgerust met uitdraaibare rubbers, zo laat het statief geen gebruikssporen achter op uw ondergrond. Meer over dit statief...

Spectra HR150U laser ontvanger (optioneel +€100,00):
De Spectra HV302 G wordt standaard zonder ontvanger geleverd. Wil je toch buiten aan de slag of op grotere afstanden werken is dat geen probleem. Dit kan gemakkelijk met de optionele Spectra HR150U ontvanger voor groene laserlijnen. Lees meer..

Laserbaak met snelspanklem (optioneel +€39,00):
Het is mogelijk om de Spectra HV302 G set in combinatie met een laserbaak met snelspanklem te bestellen. Door gebruik van een laserbaak is het eenvoudiger om hoogtes te meten. Lees meer...

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd.

Garantie:

Deze Spectra HV302 is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Beriek zichtbaar: 50 m
Bereik: 100 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 200 m met ontvanger
Roteren: 0, 10, 80, 200, 600 tpm
Scannen: 5°, 15°, 45°, 90°, 180°
Functies: Horizontaal, verticaal, afschot, scannen, loodlijn
Laserdiode: Klasse 3R, 530nm
Niveleerbereik:
Werkduur volle batterij: 30 uur
Bescherming: IP66
Gewicht: 3,1 kg
Voeding: Accupack of 4x D-cell batterij
Werktemperatuur: 0°C tot 40°C
Aansluiting: 5/8" horizontaal en verticaal
Afmetingen: LxBxH 272 x 197 x 201 mm


Leveromvang:

- Spectra HV302 G
- Calibratierapport
- Afstandsbediening Spectra RC402 N
- Wandhouder
- Richtplaatje
- Accupack
- Oplader
- Nederlandse handleiding
- Koffer
- Robuust spindelstatief 290cm

5/5

Hannes Geplaatst op 19 Juni 2018 at 11:34

Zeer goed zichtbare laserlijn. Makkelijk op grote afstand mee te werken. Kan ook tegen een stootje. Na telefonisch advies deze laser aangeschaft. Snelle levering. Niks gelogen. Een zeer tevreden klant.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)