DeWALT DCE079D1G-SET Groene Bouwlaser Set

Extreem robuuste groene bouwlaser set van DeWALT. Groen licht is 4 tot 6 keer beter zichtbaar. Speciale aanbieding van DeWALT nu met gratis robuust statief en laserbaak. Kosteloos Verzonden.
Artikelnummer:
DCE079D1G-SET
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen

€1.299,00

€1.099,00 Excl. btw

€1.329,79 Incl. btw

DeWALT DCE079D1G-SET Groene Bouwlaser Set 

Groen laserlicht is wel 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Omdat onze ogen dit groene licht beter kunnen opnemen resulteert het in een groter werkbereik en een beter werkcomfort. Deze groene bouwlaser is dus ideaal wanneer de laser op zicht gebruikt wordt. Bij binnengebruik is de laserlijn zichtbaar op meer dan 75 meter! Deze bouwlaser van DeWALT kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Zowel horizontaal als verticaal nivelleert deze DCE079D1G volledig zelf. Deze bouwlaser van DeWALT is erg gebruiksvriendelijk. Door één druk op de knop begint de DeWALT DCE079D1G zichzelf te nivelleren. Wanneer de laserlijn genivelleerd is zal deze beginnen met roteren. Zodra de laser draait kan er dus direct gewerkt worden. Om de set compleet te maken, leveren wij deze hoogwaardige groene bouwlaser inclusief:
 
- DeWALT DE0735 Robuust Opdraaibaar Statief
- DeWALT DE0737 Laserbaak met Snelspanschroef

DeWALT XR 18V Li-Ion accu:

Deze DeWALT DCE079D1G die bij TOP-Bouwlaser besteld kan worden, wordt standaard geleverd met een DeWALT XR 18V accu. Dit is dezelfde 18V accu die met de DeWALT Powertools gebruikt kan worden. Dit is ideaal wanneer meerdere Powertools van DeWALT gebruikt worden. Met deze XR 18V 2Ah accu die standaard meegeleverd wordt, kan de DeWALT DCE079D1G ongeveer 20 uur draaien.

Robuuste behuizing (Drop test 2 meter):

Door de extreem robuuste behuizing kan deze DeWALT DCE079D1G van TOP-Bouwlaser uitstekend tegen een stootje. Deze wordt zelfs getest met een droptest van 2 meter hoogte en kan hier zonder problemen tegen. Door de dikke rubber stootrand is de DCE079D1G goed beschermd. De kop van deze groene bouwlaser is beschermd met een magnesium behuizing. Door deze magnesium behuizing is de DCE079D1G ook nog eens extreem goed beschermd tegen water (regen) en stof. Met één van de hoogste beschermingswaardes op de markt, namelijk IP67.  

Dubbel afschot:

Stel gemakkelijk afschot is met de DeWALT DCE079D1G.  Straatwerk onder afschot leggen voor de afwatering? Geen probleem met deze bouwlaser. Stel een afschot in om een helling te maken. Lijn verticaal de laser gemakkelijk automatisch uit met deze instelling. Dubbel afschot is voor deze DCE079D1G geen probleem. Zet makkelijk een afschot tot 10° in zowel de X als de Y-as. 

Bouwlaser Set:

Zoals vele van onze bouwlasers, wordt ook de DeWALT DCE079D1G geleverd als een complete bouwlaser set. Na ontvangst van deze set, kunt u in principe direct aan de werkzaamheden beginnen. Deze groene bouwlaser wordt geleverd met een officieel DeWALT DCE0735 Robuust Opdraaibaar Statief met een maximale hoogte van maar liefst 300 cm. Daar wordt ook nog eens kosteloos een DeWALT laserbaak met snelspanschroef bij gedaan. Tevens zitten er vele accessoires in de koffer, waaronder een handontvanger met baakklem, hoogwaardige Li-Ion accu en afstandsbediening.

Calibratierapport TOP-Bouwlaser.nl:

De DeWALT DCE079D1G die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld wordt, is door TOP-Bouwlaser.nl voorzien van een eigen calibratierapport. Wij calibreren de bouwlaser op onze eigen meetbaan en voorzien deze dan van een calibratierapport en calibratiesticker. Voordat deze DeWALT DCE079D1G wordt verstuurd, wordt deze door ons ook nog volledig getest en gecontroleerd.

3 Jaar Garantie:

TOP-Bouwlaser is een DeWALT Laser Specialist Centre, hierdoor is het onder andere mogelijk om een garantieperiode van 3 jaar te geven op de DeWALT DCE079D1G. Dit is echter alleen van toepassing als u de bouwlaser na ontvangst online registreert. Mocht u dit niet doen, dan geldt er slechts een garantie van 1 jaar. 

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen!

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 600 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 300 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 75 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 8°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Afschot, Loodlijn, Haakse Hoek
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT, SCAN
Lees meer Afschot: 10% in X-as en 10% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Manueel
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 11% (totaal van de twee assen)
Lees meer Loodlijn: Boven & Onder
Lees meer Rotatiesnelheid: 150/300/600/1200 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 525nm, Groen
Lees meer Bescherming: IP67
Lees meer Werkduur: 17 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Nee
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +50°C
Lees meer Gewicht: 2,8 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 215 x 215 x 220 mm
Lees meer Garantie: 1 Jaar (3 Jaar na online registratie)

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- DeWALT DCE079D1G
- Calibratierapport
- TSTAK® koffer
- Ontvanger met baakklem
- Afstandsbediening
- Wandhouder
- Oplader
- XR 18V 2Ah Accu Li-Ion
- Richtplaatje
- Laserbril
- DE0735 Robuust Opdraaibaar Statief
- DE0737 Laserbaak met Snelspanschroef


5/5

Pierre Geplaatst op 26 Juni 2017 at 14:10

Groene laserlijn goed zichtbaar. Statief en laserbaak van DeWalt ook erg aangenaam. Levering was zeer snel en correct verpakt.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen