ADA ROTARY 400HV Bouwlaser Set

De ADA ROTARY 400HV, de nieuwe instapper van ADA Instruments. Voorzien van alle functies en geleverd inclusief een gratis statief en laserbaak!
Artikelnummer:
A00458
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Maart | Week 11

€659,00

€499,00 Excl. btw

€603,79 Incl. btw

3 jaar garantie ADAADA ROTARY 400HV Bouwlaser Set

Nieuw, de ADA ROTARY 400HV bouwlaser van ADA Instruments. Een nieuw model van ADA gebaseerd op de ROTARY 500HV maar dan eronder gepositioneerd. ADA maakt het nu ook mogelijk om voor een gereduceerde prijs hun nieuwe bouwlaser aan te schaffen inclusief alle uitgebreide functies van zijn grote broer. De specificaties zijn uiteraard alsnog zeer goed en dat maakt hem een zeer interessante instapper.

GRATIS: Universeel Aluminium 160cm Statief & Laserbaak 240cm!

Functies:

De ROTARY 400HV is voorzien van alle functies die zijn grote broer, de 500HV ook heeft. Dat betekent dat de 400HV ook volledig automatisch horizontaal en verticaal nivelleert. Hij beschikt tevens over de TILT functie, die in- of uitgeschakeld kan worden en waarschuwt als de laser is bewogen. De ROTARY 400HV is ook gemakkelijk in dubbel afschot te zetten, dat kan door middel van de meegeleverde afstandsbediening. Tot slot heeft hij een loodpunt naar boven, hiermee kan o.a. een haakse hoek gecreëerd worden. 

Instapper:

ADA heeft onder hun populaire ROTARY 500HV deze 400HV geïntroduceerd als instapper. De specificaties van de ROTARY 400HV liggen een klasse lager dan zijn grote broer. Het maximale werkbereik ligt op 400 meter (i.c.m. de handontvanger) en de nauwkeurigheid zit op 1.5mm op 10 meter. Beide waardes zijn meer dan acceptabel voor de meeste klussen en dat maakt hem een geschikte instapper. Daarnaast werkt de meegeleverde afstandsbediening op infrarood (korter bereik) en de handontvanger heeft een wat kleiner ontvangstvenster. 

Robuust: 

De ROTARY 400HV legt een sterke nadruk op de nieuw ontworpen behuizing. Zo is onder andere de IP waarde hoog ten opzichte van de concurrentie, dat houdt dus in dat hij daardoor nog meer stof en water resistent is! De vier handvatten bieden rondom een volledige bescherming en daardoor kan de ROTARY 400HV wel tegen een stootje. De robuuste kunststof behuizing kan op geen enkele manier contact maken met grond door de extreme hoeveelheid rubber waarin de ROTARY 400HV nu is verpakt. Ongekende robuustheid! 

Bediening:

Op de ROTARY 400HV missen enkele functies die op de laser bediend kunnen worden, deze zijn wel aanwezig maar kunnen enkel via de afstandsbediening gebruikt worden. Zo kan bijvoorbeeld het afschot, de scan modus en de rotatiesnelheid gemakkelijk aangepast worden via de afstandsbediening. In ongehinderde omstandigheden is het zo dus mogelijk om tot een meter of 30 de laser te bedienen. Het bedieningspaneel van de ROTARY 400HV is dus enkel voorzien van de essentiële knoppen voor de gebruiksvriendelijkheid.

Voeding:

Een groot pluspunt bij de nieuwe ROTARY 400HV is de manier waarop de laser gevoed word. Dit gebeurt nu namelijk door 4 oplaadbare AA batterijen in plaats van een duur accupakket. De grote voordelen hiervan zijn dat als onverhoopt de batterijen leeg zijn, ze vervangen kunnen worden voor niet oplaadbare AA batterijen en er doorgewerkt kan worden. Daarnaast is het vrij goedkoop om de oplaadbare AA batterijen te vervangen aan het einde van de levensduur in plaats van een duur accupakket.

Optioneel: Robuust Opdraaibaar Spindelstatief 290cm (+€99,00):
Het is mogelijk om de ROTARY 400HVG in combinatie met een robuust spindelstatief te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen- en buitengebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer...

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport en calibratiesticker. Elke bouwlaser wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

Garantie:

Af fabriek heeft deze bouwlaser een garantie periode van 3 jaar. ADA Instruments staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Omdat ze altijd de prijs kwaliteit/verhouding goed houden kunnen ze de garantie periode van 3 jaar probleemloos aanbieden. In praktijk blijkt dat er zelden gebruik wordt gemaakt van de garantie. De producten gaan dus niet snel defect. 

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 1.5 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 400 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 200 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 25 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 5°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Afschot, Loodlijn, Haakse Hoek
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT, SCAN
Lees meer Afschot: 8% in X-as en 8% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Manueel
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 12% (totaal van de twee assen)
Lees meer Loodlijn: Boven
Lees meer Rotatiesnelheid: 0/150/300/600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 635nm, Rood
Lees meer Bescherming: IP65
Lees meer Werkduur: 20 uur*
Lees meer Voeding: 4x AA Ni-MH Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +45°C
Lees meer Gewicht: 2,4 kg
Lees meer Aansluiting: 2x 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 200 x 200 x 200 mm
Lees meer Garantie: 3 Jaar

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA ROTARY 400HV
- ADA LR-400 Ontvanger + Baakklem
- ADA Afstandsbediening
- Richtplaat Rood
- Laserbril Rood
- 4x Ni-MH AA Batterijen
- Oplader
- ADA Koffer
- Handleiding
- Aluminium Statief 160cm
- Laserbaak met Snelspanklem
- TOP-Bouwlaser Calibratierapport

5/5

Karim Geplaatst op 4 Augustus 2020 at 11:34

Laser is echt sterk. Goede handvatten om vast te houden. Binnen kan je de lijn ook zien. Super goed laser.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen