ADA ROTARY 500HV Roterende Bouwlaser Set

Zeer robuuste en uitgebreide bouwlaser van ADA! Toepasbaar bij horizontale, verticale en zelfs dubbel afschot werkzaamheden. Compleet geleverd incl. alle accessoires.
Artikelnummer:
A00578
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
Uitlevering Week 15

€759,00

€649,00 Excl. btw

€785,29 Incl. btw

ADA ROTARY 500HV Bouwlaser Set 

Na 5 jaar compleet vernieuwd voor 2021, de ADA ROTARY 500HV bouwlaser! Hij heeft naast een compleet nieuwe behuizing ook een nieuw binnenwerk gekregen en is nu nog nauwkeuriger. Uiteraard is hij voorzien van alle benodigde functies zoals o.a. verticaal gebruik en dubbel afschot. Hij word compleet geleverd met een vernieuwde handontvanger die een veel groter ontvangstvenster heeft als voorheen en ook een nieuwe afstandsbediening. Uiteraard levert TOP-Bouwlaser hem nu inclusief gratis aluminium 160cm statief en laserbaak met snelspanklem!

GRATIS: Aluminium Statief 160cm & Laserbaak met Snelspanklem! 

Vernieuwd: 

Bij de vernieuwde ROTARY 500HV ligt er een sterke nadruk op de nieuw ontworpen behuizing. Zo is onder andere de IP waarde gestegen waardoor de nieuwe behuizing nog meer water resistent is dan de vorige. Het enkele handvat heeft plaatsgemaakt voor vier handvatten die rondom een volledige bescherming bieden. De robuuste kunststof behuizing kan op geen enkele manier contact maken met grond door de extreme hoeveelheid rubber waarin de ROTARY 500HV nu is verpakt. Ongekende robuustheid! 

Functies:

De ROTARY 500HV is voorzien van alle functies die zijn te verwachten. De bouwlaser nivelleert volledig automatisch, dit doet hij ook bij plaatsing verticaal. Daarnaast heeft hij een TILT functie, die in- of uitgeschakeld kan worden en waarschuwt als de laser is bewogen. De ROTARY 500HV is ook gemakkelijk in afschot te stellen, dit kan zowel in de X- als in de Y-as door middel van de meegeleverde afstandsbediening. Tot slot heeft hij een loodpunt naar boven, hiermee kan o.a. een haakse hoek gecreëerd worden. 

Multifunctioneel:

De ADA ROTARY 500HV is een echte alleskunner door zijn uitgebreide functies. Hij is ideaal om hoogtes uit te zetten, zoals straatwerk, funderingen en palen. Uiteraard kunnen diezelfde werkzaamheden ook aangelegd worden onder een afschot, een dubbel afschot zelfs. Hiermee kan er een perfect verloop gecreëerd worden voor bijvoorbeeld de afwatering. Daarnaast kan de ROTARY 500HV ook verticaal gebruikt worden wat zeer handig is voor o.a. het uitlijnen van schuttingen, hekwerk of het plaatsen van wanden.

Voeding:

Een groot pluspunt bij de vernieuwde ROTARY 500HV is de manier waarop de laser gevoed word. Dit gebeurt nu namelijk door 4 oplaadbare AA batterijen in plaats van een duur accupakket. De grote voordelen hiervan zijn dat als onverhoopt de batterijen leeg zijn, ze vervangen kunnen worden voor niet oplaadbare AA batterijen en er doorgewerkt kan worden. Daarnaast is het vrij goedkoop om de oplaadbare AA batterijen te vervangen aan het einde van de levensduur in plaats van een duur accupakket.

Compleet:

De ADA ROTARY 500HV word geleverd in een stevige koffer met alle benodigde accessoires. In de koffer zit naast de laser een nieuwe handontvanger met een zeer groot ontvangstvenster wat erg prettig werkt op grote afstand. Daarnaast word ook de vernieuwde afstandsbediening meegeleverd om de laser mee in afschot te zetten en de verticale uit-lijnfunctie te bedienen. Om de set compleet te maken levert TOP-Bouwlaser er een aluminium 160cm statief en laserbaak met snelspanklem bij!

Optioneel:

Standaard bieden wij van TOP-Bouwlaser.nl deze set met een universeel standaard statief aan die een maximale hoogte heeft van 160cm. Het is nu ook mogelijk dit statief te vervangen door een ander statief. We hebben twee verschillende statieven voor u geselecteerd. Een universeel zwaar robuust statief tot 170cm en een universeel opdraaibaar statief tot 290cm.
 
• Universeel Zwaar Statief 170cm: +€45,- Lees meer...
• Universeel Opdraaibaar Robuust Statief 290cm: +€99,- Lees meer...

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport en calibratiesticker. Elke bouwlaser wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

Garantie:

Af fabriek heeft deze bouwlaser een garantie periode van 3 jaar. ADA Instruments staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Omdat ze altijd de prijs kwaliteit/verhouding goed houden kunnen ze de garantie periode van 3 jaar probleemloos aanbieden. In praktijk blijkt dat er zelden gebruik wordt gemaakt van de garantie. De producten gaan dus niet snel defect. 

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 1 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 500 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 250 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 15 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 5°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Afschot, Loodlijn, Haakse Hoek
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT, SCAN
Lees meer Afschot: 9% in X-as en 9% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Manueel
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 12% (totaal van de twee assen)
Lees meer Loodlijn: Boven
Lees meer Rotatiesnelheid: 0/150/300/600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 635nm, Rood
Lees meer Bescherming: IP65
Lees meer Werkduur: 18 uur*
Lees meer Voeding: 4x AA Ni-MH Batterijen
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +45°C
Lees meer Gewicht: 2,4 kg
Lees meer Aansluiting: 2x 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 200 x 200 x 200 mm
Lees meer Garantie: 3 Jaar

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- ADA ROTARY 500HV
- ADA LR-500 Ontvanger + Baakklem
- ADA Afstandsbediening
- Richtplaat Rood
- Laserbril Rood
- 4x Ni-MH AA Batterijen
- Oplader
- ADA Koffer
- Handleiding
- Aluminium 160cm Statief
- Laserbaak met Snelspanklem
- TOP-Bouwlaser Calibratierapport

5/5

Interieurbouw de Groot Geplaatst op 24 Juni 2015 at 14:36

Fijne rotatielaser. Deze set is perfect. Laser wordt ook erg compleet geleverd. Hele goed prijs kwaliteit verhouding. Tot op heden niks te klagen gehad.

5/5

Willems interieurbouw Geplaatst op 14 Januari 2015 at 09:02

Goede service van top-bouwlaser.nl. In overleg gekocht, en nog steeds erg tevreden.

5/5

Hendrik Beelen Geplaatst op 23 December 2014 at 10:11

Erg tevreden met de laser. Werk erg fijn. De set was netje de volgende dag in huis.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen