Leica Rugby 640 Automatische Bouwlaser Set

Leica Rugby 640 horizontaal en verticaal laser met dubbel instelbaar afschot. Multifunctioneel en erg gebruiksvriendelijk. 3 jaar garantie en gratis bezorgd.
Artikelnummer:
6008619
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
werkdagen voor 14:30 uur besteld =dezelfde dag verzonden

€1.475,00

€1.149,00 Excl. btw

€1.390,29 Incl. btw

Leica Protect, 3 jaar garantie

Leica Rugby 640 Bouwlaser Set

De Leica Rugby 640 is een horizontale en verticale bouwlaser met dubbel afschot. Zowel horizontaal als verticaal nivelleert deze laser volledig automatisch. Erg gebruiksvriendelijk, met één druk op de knop begint de Rugby 640 te nivelleren en draaien. Deze Leica-serie staat bekend om haar professionaliteit en betrouwbaarheid. Tijdelijk leveren wij de Leica Rugby 640 compleet als set, dus inclusief:

- Universeel standaard statief 160cm
- Laserbaak met snelspanklem

Gebruiksvriendelijk:

Eenvoudig te bedienen en erg gebruiksvriendelijk. Zet de Leica bouwlaser op een statief druk op de aan- knop en de bouwlaser begint zichzelf direct te nivelleren. Wanneer de laser gaat roteren is deze klaar voor gebruik. Zeer betrouwbaar en professioneel.

Horizontaal en Verticaal:

Deze Leica bouwlaser nivelleert zowel horizontaal als verticaal volledig automatisch. Deze multifunctionele bouwlaser van Leica kan horizontaal gebruikt worden om te waterpassen. Ook verticaal nivelleert deze Rugby 640 van TOP-Bouwlaser.nl automatisch. Dit is dan weer ideaal voor uitlijnwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld hekwerken, wanden, muren etc. 

SCAN Functie:

Met de scan functie kan gemakkelijk de bouwlaser in een scan modus gezet worden. Zo draait de laser niet meer 360 graden maar is instelbaar in bijvoorbeeld 90 graden. Deze scanfunctie wordt gebruikt wanneer in de buurt van ramen of weerspiegelende delen gewerkt moet worden. De reflectie van de laserstraal zou opgevangen kunnen worden door de ontvanger. Hierdoor kunnen meetfouten ontstaan. Door die zijde uit te schakelen met de SCAN functie kunnen deze meetfouten voorkomen worden.

Werkbereik van 600 meter:

In combinatie met de meegeleverde ontvanger Leica Rod Eye 120 heeft deze bouwlaser van Leica een werkbereik van 600 meter. Door het ruime werkbereik van deze Leica Rugby 620 van TOP-Bouwlaser.nl hoeft de bouwlaser minder vaak verplaatst te worden. Dit scheelt tijd en daarmee geld. Door het grote werkbereik kan met één bouwlaser gewerkt worden terwijl meerdere personen (ontvangers) op verschillende locaties binnen een project werken. 

Dubbel afschot:

Deze uiterst robuuste bouwlaser van Leica is gemakkelijk in dubbel afschot te stellen. Met de optionele afstandsbediening kan dit ook gemakkelijk tot afstanden van 200 meter. Stel gemakkelijk een afschot in voor bijvoorbeeld afwatering van bestrating of een dubbelafschot voor bestrating van parkeerplaatsen, wegen of opritten. Vragen over afschotinstellingen? Bel met een specialist van TOP-Bouwlaser.nl.

Zeer nauwkeurig:

Omdat de Leica Rugby 640 van hoge kwaliteit is kan een hoge nauwkeurigheid gegarandeerd worden. Dat is ideaal bij toepassing met grote afstand. Deze Leica Rugby 640 heeft een maximale meetafwijking van 0,5 mm per 10 meter. Dit is zeer nauwkeurige voor een horizontaal/verticaal bouwlaser.

Li-Ion accu:

Met de meegeleverde Li-Ion accu kan gemakkelijk een werktijd van 40 uur gehaald worden. Ook gaat de Li-Ion accu gemiddeld 4x langer mee dat een gewone NiMH accu. Een ander groot voordeel van Li-Ion is de werktemperatuur. In koude omstandigheden gaat de batterijduur van een gewone NiMH accu met de helft achteruit. Bij Li-Ion is dit niet het geval.

Leica RC 400 afstandsbediening (Optioneel)(+€159,00):
Bedien gemakkelijk alle functie van deze bouwlaser tot 100 meter met de RC 400 afstandsbediening. Als extra functie kan de bouwlaser in slaapstand gezet worden voor batterij besparing tijdens pauzes of oponthoud. Lees meer...

MM Ontvanger Leica Rod Eye 160 (optioneel) (€59,00):

Standaard wordt de Leica Rugby 640 bouwlaser bij TOP-Bouwlaser.nl geleverd met een Rod Eye 140 ontvanger. Met deze ontvanger kan een werkbereik van 600 meter behaalt worden.
OptioneelLeica Rod Eye 160, met groter ontvangstvenster en mm uitlezing werkbereik van 600 meter.

Complete set: 

Met het aluminium buitenstatief tot 160cm en de laserbaak met snelspanklem is deze set compleet. Wij van TOP-Bouwlaser.nl leveren deze bouwlaser helemaal compleet.
 
Universeel Zwaar Statief 170cm (+€45,00 ) i.p.v. Standaard Statief:
Liever een zwaar professioneel standaard statief erbij in plaats van het gewone statief? Geen probleem. Robuust statief geschikt voor ruige omstandigheden in een opvallende oranje kleur zodat de Rugby 610 opvalt waar deze ook staat op de bouwplaats. Lees meer...
 
Universeel robuust spindelstatief 290cm (Optioneel) (+€99,00):
Het is mogelijk om de Leica Rugby 640 set in combinatie met een groot opdraaibaar spindelstatief te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen en buiten gebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer over dit statief...

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport en calibratiesticker. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

3 jaar garantie:

Op de Leica Rugby 640 geeft Leica 3 jaar garantie en levenslange garantie op materiaalfouten. Lees hier de garantievoorwaarden...

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen!

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 600 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 300 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 15 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 5°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Afschot, Loodlijn, Haakse Hoek
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, SCAN
Lees meer Afschot: 8% in X-as en 8% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Half automatisch
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 12% (totaal van de twee assen)
Lees meer Loodlijn: Onder
Lees meer Rotatiesnelheid: 0/150/300/600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 635nm, Rood
Lees meer Bescherming: IP67
Lees meer Werkduur: 40 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -20°C tot +50°C
Lees meer Gewicht: 2,6 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 212 x 239 x 192 mm
Lees meer Garantie: 3 Jaar

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveromvang:

- Leica Rugby 640
- Calibratierapport
- Ontvanger Rod Eye 140 met baakklem
- Accu Li-Ion
- Oplader
- Koffer 
Universeel statief 160cm
TOP Laser Laserbaak 

 

5/5

Ferry Geplaatst op 6 April 2016 at 10:10

Zeer tevreden. Uitstekende service van medewerkers van dit bedrijf. Goed advies en duidelijke communicatie. Over de Leica 640 ben ik ook zeer tevreden. Doet precies wat je ervan verwacht.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen