Banner category

Bouwlaser kopen

ACTIE

Stanley FATMAX® RL600 Bouwlaser Set

Stanley FATMAX® RL600 Bouwlaser Set


€755,00

€599,00Excl. btw

€724,79 Incl. btw

ACTIE

Stanley FATMAX® RL600L Bouwlaser Set

Stanley FATMAX® RL600L Bouwlaser Set


€905,00

€749,00Excl. btw

€906,29 Incl. btw

ACTIE

Stanley FATMAX® RL700L Bouwlaser Set

Stanley FATMAX® RL700L Bouwlaser Set


€955,00

€769,00Excl. btw

€930,49 Incl. btw

ACTIE

Stanley FATMAX® RL750L-G Groene Bouwlaser Set

Stanley FATMAX® RL750L-G Groene Bouwlaser Set


€1.158,00

€999,00Excl. btw

€1.208,79 Incl. btw

Excl. btw

Bouwlaser Kopen

Wilt u een bouwlaser kopen? Kom dan snel langs bij de specialist in bouwlasers: Top-bouwlasers.nl! Dit meetapparaat, ook wel roterende laser of rotatielaser genoemd wordt in de volksmond een bouwlaser genoemd. Het betreft een roterende laserlijn die uitgezonden wordt door de bouwlaser op een statief en via een handontvanger en een laserbaak ontvangen kan worden. Deze laser zorgt voor een projectie van een genivelleerde laserlijn in de ruimte of buitenlucht.

Wanneer u een bouwlaser kopen wilt, heeft u natuurlijk behoefte aan garantie. Wij geven minimaal 3 jaar garantie op elke bouwlaser en kunnen u precies vertellen waarom. Wij staan volledig achter onze producten en kunnen een hoge kwaliteit garanderen. Wij calibreren onze bouwlasers op onze eigen meetbaan en leveren deze compleet met eigen calibratierapport en sticker af. Wij leveren totale service en zijn altijd bereikbaar voor uw vragen, ook als u niet weet wat te kopen. Bel onze professionals voor een advies op maat!

De werking van een Bouwlaser.

Een bouwlaser werkt volgens een simpel principe: een waterpasvlak creëren en door middel van de horizontale of verticale laserlijn referentiepunten bepalen. Dit gebeurt aan de hand van diodes, die de richting van een laser in een rechte lijn ombuigt. Door een straal van een laserdiode door een haaks prisma te sturen, buigt de laserstraal 90 graden waardoor de straal in 90 graden uit de laserkop komt. De compensator of waterpassensor in het instrument meet constant of het vlak nog waterpas is en geeft een foutmelding wanneer dit vlak niet meer genivelleerd is. Met de laser ontvanger kan de laserstraal ontvangen worden. Dit proces wordt ook wel nivelleren genoemd. De laser zelf beweegt niet, het binnenwerk wordt genivelleerd. Deze functie wordt zelf nivellerend genoemd. Behalve een horizontaal vlak maken, kunnen sommige lasers ook op hun kant worden gezet om een verticaal vlak te maken. Meer informatie nodig? Bel Marc, product specialist!

Gecalibreerd door TOP-Bouwlaser.nl!

Een laser van TOP-Bouwlaser.nl is altijd geijkt, hier bent u van verzekerd door het kalibratierapport. Is uw bouwlaser onverhoopt gevallen? Dan is het een goed idee om deze opnieuw te laten nakijken. Een laser voor de bouw is namelijk een gevoelig instrument, dat valt of staat met precisie. Om problemen achteraf te voorkomen, laat u uw bouwlaser natuurlijk calibreren door een echte specialist. Een bouwlaser kopen doet natuurlijk u bij ons!

Verschillende soorten Bouwlasers – Laser Bouw Assortiment

Top-bouwlasers heeft een ruim assortiment van diverse soorten meetapparatuur voor de bouw. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen het kopen van de diverse soorten bouwlasers online en welk lasertoestel heeft u nodig voor welke klus? Dat leggen we uit. Wanneer er gewerkt wordt met een projectie op een muur, kan er gemeten worden aan de hand van de lijn. Wordt er gemeten in de buitenlucht, dan is er een laser ontvanger nodig om het signaal te ontvangen. Het kopen van een laser voor de bouw is geen makkelijke klus, en vereist enige specialistische kennis. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden leest u hieronder:

Horizontaal

Een horizontale bouwlaser is een roterende laser die zichzelf automatisch horizontaal kan nivelleren, dat wil zeggen: waterpas stellen. Wanneer de laser is bewogen en de lijn niet meer waterpas is, geeft de laser dit aan. Vervolgens wordt er bijgesteld tot de laser weer een rechte lijn vormt. Deze bouwlaser is zeer goed te gebruiken voor toepassingen zoals: grondverzet, funderingen leggen, hoogte verschillen controleren, hoogtes uitzetten, straatwerk en hekwerken uitlijnen. Meer weten? Roterende laser kopen.

Horizontaal/Verticaal

Deze laser kan zichzelf naast horizontaal ook verticaal nivelleren of waterpas stellen. Doordat er met twee assen gewerkt wordt, is deze laser geschikt voor interieur toepassingen en kan bijna elke werkzaamheid er mee worden uitgevoerd. Deze bouwlaser is geschikt voor bijna elke gebruiker en staat qua prijs niet ver van een horizontale laser af. Benieuwd naar alle toepassingen? Lees hier alles over de rotatielaser.

Afschot

Een afschot laser is een bouwlaser die in één as (y-as), twee assen (X-as en Y-as) of digitaal (X-as en Y-as in procenten of graden op een LCD) in afschot gezet kan worden. Afschot houd in dat met één of beide assen van een bouwlaser een helling gecreëerd kan worden zodat bijvoorbeeld straatwerk in afschot gelegd kan worden voor afwatering. De drie verschillende types zijn onder verdeeld in de drie categorieën Enkel Afschot, Dubbel Afschot en Digitaal Afschot. Meer weten? Lees hier alles over een afschotlaser.

Groen

Een Groene laser is afwijkend van de standaard rode kleur die de andere bouwlasers gebruiken. Dit komt met name door een andere diode, die ervoor zorgt dat de laser 4-6 keer beter zichtbaar is dan een rode laserlijn. Dit verlaagt de inspanning die geleverd moet worden om de lijn te zien en verhoogt daarnaast het werkcomfort. Een groene laser wordt voornamelijk binnen gebruikt om mee op zicht te werken. Meer weten? Lees hier alles over een groene bouwlaser.