Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Best selling brands

  Onze merken

  Lees alles over bouwlasers

  Blog

  Meer lezen? Bekijk alle posts

  Bouwlaser

  Wilt u een bouwlaser kopen? Bij TOP-Bouwlaser verkopen wij een gevarieerd aanbod aan roterende bouwlasers. Wij noemen ons niet voor niets dé specialist in bouwlasers. U kunt rekenen op producten van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. U vindt in ons assortiment alleen topmerken, zoals: Topcon, Spectra, Leica, DeWALT, Lamigo, Geo Fennel, Stanley en ADA.

  Wij leveren uitsluitend meetinstrumenten zoals lasers voor de bouw en weten er dan ook alles van. Dit is dan ook wat ons uniek maakt: de productkennis. Vraag dus gerust om advies, onze productspecialisten helpen u graag. Zij hebben alle specificaties inzichtelijk en kunnen u het juiste lasertoestel voor bouwwerkzaamheden aanraden.

  Bouwlaser kopen

  Wilt u een bouwlaser kopen? Doe dit dan bij de specialist. Dit meetapparaat wordt ook wel roterende laser of rotatielaser genoemd. De laserdiode draait namelijk rond om een laserlijn uit te zenden. Deze laser zorgt voor een projectie van een genivelleerde laserlijn in de ruimte of de buitenlucht. Met behulp van een handontvanger en een laserbaak kan deze lijn zelfs buiten afgelezen worden.

  Bij ons kunt u bouwlasers kopen waar wij zelf helemaal achter staan. Hier vindt u geen mooie verhalen maar harde feiten, scherpe prijzen, hoge kwaliteit en een ruime voorraad (meer dan 400 artikelen!). Een eigen calibratierapport, minimaal 3 jaar garantie en een snelle, kosteloze bezorging, daar kunt u op rekenen bij TOP-bouwlaser.

  Bouw laser kalibreren

  Uiteraard wilt u zeker weten dat de bouwlaser goed werkt. Een kleine meetfout kan immers grote gevolgen hebben! Een lasertoestel voor de bouw kan vaak wel tegen een stootje, maar met een harde tik kan het apparaat een grotere afwijking hebben. Daarom kalibreren wij de bouwlasers op onze eigen meetbaan. Na de kalibratie worden de producten voorzien van een rapport en sticker, zo weet u zeker dat u een accurate en goedwerkende bouwlaser heeft.

  Welke bouwlaser kiest u?

  Een bouwlaser is een meetinstrument dat gebruikt wordt om laserlijnen te projecteren. Dit apparaat wordt ook wel een rotatielaser  genoemd omdat deze door een ronddraaiende beweging te maken een laserlijn kan projecteren. Deze kunnen vaak horizontaal als verticaal nivelleren. Een andere benaming voor de bouw laser is de  roterende laser, die ook wel gebruikt wordt voor bouw, grond- en meet werkzaamheden. Deze kunnen vaak alleen horizontaal nivelleren.

  In ons assortiment vindt u veel verschillende modellen. Een groot verschil is de kleur van de bouwlaser: groen of rood. De groene variant is beter te zien, omdat het menselijke oog deze kleur beter kan zien dan rood. Deze variant is vaak wel prijziger.

  Hoe gebruik je roterende bouwlasers?

  Wanneer u de roterende laser aanzet, is deze gelijk klaar voor gebruik. Dit komt door de zelfnivellerende functie. Dit betekent dat het apparaat de scheefstand van de behuizing ten opzichte van het binnenwerk corrigeert, oftewel het lasertoestel waterpas maakt. Het werken met een afschotlaser maakt het bovendien mogelijk om in afschot te werken. Hierbij kunt u een vlak een aantal centimeters of een bepaald percentage laten aflopen, op één of meerdere assen.

  Zorg er altijd voor dat u de laser goed en stevig neerzet met een verstelbaar statief waar de laser op rust. U koopt de bouwlaser en de accessoires gemakkelijk en veilig online in onze uitgebreide webshop!

  Werken in de buitenlucht

  Dit lasertoestel kan gebruikt worden in de buitenlucht, maar sommige lasers zijn daarnaast ook geschikt voor de interieurbouw. De meeste bouwlasers werken zelfs beter wanneer er gemeten wordt over een lange afstand. Wilt u in de buitenlucht meten? Dan kunt u het best gebruikmaken van een handontvanger die de laserlijn ontvangt en afleest. Een laserbaak houdt de ontvanger op een vast punt.

  Online een bouwlaser kopen bij TOP-Bouwlaser.nl

  Staat u op het punt om een nieuwe bouwlaser te kopen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod met diverse modellen. Wij verkopen losse lasers, maar u kunt ook kiezen voor een set waarbij de accessoires meegeleverd worden.

  Wilt u meer informatie, heeft u vragen over het assortiment of zoekt u juist een product met specifieke toepassingen voor uw beroepsgroep? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Klaar om te bestellen? Koop dan nu online uw nieuwe bouwlaser!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking