Spectra LR30 machineontvanger

Robuuste machineontvanger Spectra LR30, Spectra kwaliteit voor een scherpe prijs. Deze machine ontvanger is zeer gebruiksvriendelijk en voor professioneel gebruik.
Artikelnummer:
120472
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
2 - 3 werkdagen

€1.295,00

€1.095,00 Excl. btw

€1.324,95 Incl. btw

Spectra LR30 machineontvanger

De Spectra LR30 heeft drie nauwkeurigheidsstanden, waardoor het voor veel verschillende werkzaamheden geschikt is. De LR30 is zo ontworpen dat het onder alle weersomstandigheden kan worden gebruikt. De waarden op de ontvanger zijn extra goed af te lezen door het gebruik van groene LED's.

Professioneel

Deze Spectra LR30 machineontvanger is van hooge kwaliteit en is zeer veelzeidig met een ontvangstbereik van 360°. Zo kan vanaf elk punt de laserstraal ontvangen worden. Ook is het mogelijk de Spectra LR30 te gebruiken in combinatie met elk type rotatielaser met rode laserstraal.

Handig

De LR30 is voorzien van 5 rijen om helder en scherp de niveau-informatie af te lezen. Daarnaast is deze machineontvanger voorzien van een richtingsindicator en een indicator indien de ontvanger buiten het bereik van de laserstraal is.

Gebruiksvriendelijk

De LR30 machineontvanger kan in drie nauwkeurigheidsstanden worden gezet. Ideaal voor ruwe grondverzet, of juist de fijne grondverzet. Door de extra felle groene en rode LED's is het makkelijk af te lezen of het juiste niveau behaald is. De lichtsterkte van de indicatie LED's zijn gemakkelijk is sterkte in te stellen. Zo kan de gebruiker de sterkte van de LED's naar de omstandigheden aanpassen.

Kwaliteit

Zoals je van Spectra mag verwachten is de LR30 robuust uitgevoerd en geschikt voor alle weersomstandigheden. De behuizing is supersterk en de elektronica wordt beschermd door inwendige schokdempers.

Specificaties:

Nauwkeurigheid: Hoog: 5mm
  Middel: 12mm
  Laag: 32mm
Ontvangstbereik: 360°
Ontvangstvenster: 171mm
Bevestiging: Klemmen
Bedrijfsduur: 40 - 50 uur
Werktemperatuur: -10°C tot +50°C
Bescherming: IP66
Voeding: Geintergreerde accu NiMH

 
Inclusief: Spectra LR30, koffer 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen