Spectra LL500 Bouwlaser Set

Spectra LL500 bouwlaser. Oerdegelijk. De meeste verkochte bouwlaser van Spectra. Nog steeds erg geliefd onder de professionals. Nu gratis bezorgd!
Artikelnummer:
spbll500
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

€1.679,00

€1.335,00 Excl. btw

€1.615,35 Incl. btw

Spectra LL500 Bouwlaser Set

De Spectra LL500 is het meest verkochte model van Spectra. Het model is de grondlegger op het gebied van bouwlasers, maar nu nog steeds erg betrouwbaar en professioneel. Deze bouwlaser wordt volledig met de hand gebouwd, hierdoor is het erg nauwkeurig en stabiel. De Spectra LL500 heeft in combinatie met de HL700 handontvanger een werkbereik van 500 meter. Zo dat u meteen aan de slag kan, leveren wij de Spectra LL500 inclusief:

- Universeel aluminium statief 160cm
- Laserbaak met snelspanklem

De meest verkochte bouwlaser van Spectra:

Eén van de meest betrouwbare bouwlasers ooit gemaakt. Het model LL500 van Spectra is zeer bekend en is al jaren een grondlegger op het gebied van bouwlasers. In de grond- weg en waterbouw wordt de LL500 nog dagelijks ingezet. 

Bouwlaser set:

Wij van TOP-Bouwlaser.nl bieden bij deze complete bouwlaser nu een gratis statief tot 165cm en een gratis laserbaak aan. Hiermee ben je direct klaar en hoef je niks meer extra aan te schaffen. Kopen, ontvangen en direct aan het werk.

Betrouwbaar en bekend:

De LL500 van Spectra is niet alleen één van de meest verkochte modellen van Spectra maar ook zeer nauwkeurig, stabiel en betrouwbaar. De LL500 wordt met de hand gebouwd en staat daarom bekent als zeer robuust. Met de stelblok aan de onderkant kan de bouwlaser snel waterpas gezet worden. Wanneer de bouwlaser waterpas staat nivelleert de LL500 zichzelf nog extra nauwkeurig.

Groot bereik en efficiency:

De LL500 zendt een continu, automatisch genivelleerd referentievlak van 360 graden uit over een werkgebied met een maximale diameter van 500 meter. Dit werkbereik kan worden gehaald met de robuuste ontvanger HL700. Met deze laser is het mogelijk om in je eentje taken uit te voeren waar voorheen twee mensen voor nodig waren. 

Je stelt de LL500 op een willekeurige plaats op het bouwterrein op waarna de laser een laserstraal uitzendt die een referentiehoogte biedt voor één of meerdere ontvangers.

Altijd betrouwbaar:

Of het nu ijskoud of bloedheet is, de LL500 doet het altijd. Dankzij de temperatuurcompensatie kun je onder alle weersomstandigheden uiterst nauwkeurig werken. Daarnaast is deze bouwlaser voorzien van ingebouwde uit-niveauwaarschuwing (TILT functie) en automatische uitschakeling. Meetfouten vanwege niet-genivelleerde instrumenten worden hiermee voorkomen.

Zeer compleet:

De Spectra LL500 wordt zeer compleet afgeleverd in een duurzame koffer. Zo is deze voorzien van vier D-cel accu's die je met de meegeleverde oplader eenvoudig via het stroomnet kunt opladen. Irritaties door lege batterijen zijn hiermee verleden tijd. Met de bijgeleverde robuuste ontvanger HL700 kan een werkbereik van 500 meter gehaald worden. Uiteraard wordt ook deze bouwlaser afgeleverd met een duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Als actie bieden wij van TOP-Bouwlaser.nl u hierbij een gratis statief tot 165cm en gratis laserbaak bij aan. Zo ben je direct klaar voor de bouw.

Universeel robuust spindelstatief 290cm (Optioneel) (+€99,00):
Het is mogelijk om de Spectra LL500 set in combinatie met een groot opdraaibaar spindelstatief te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen en buiten gebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer over dit statief...

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 500 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 250 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 15 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 2°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT
Lees meer Afschot: -
Lees meer Afschot mechanisme: -
Lees meer Afschot invoer: -
Lees meer Totaal afschot: -
Lees meer Loodlijn: -
Lees meer Rotatiesnelheid: 600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 635nm, Rood
Lees meer Bescherming: IP54
Lees meer Werkduur: 30 uur*
Lees meer Voeding: NiMH Accu of 4x D-cell Batterij
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +40°C
Lees meer Gewicht: 3,6 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 175 x 175 x 275 mm
Lees meer Garantie: 5 Jaar

 *in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Spectra LL500
- Calibratierapport
- Koffer
- Handontvanger HL700 met baakklem
- Oplader
- Accupack
- Extra batterijhouder
- Statief 165cm
- Laserbaak 

5/5

Leo Geplaatst op 15 September 2016 at 09:38

Perfecte bouwlaser! Makkelijk in gebruik.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen