Spectra HV302 Bouwlaser Guncase Set

De perfecte afbouwlaser voor dagelijks gebruik. Deze Professionele Spectra HV302 is veelzijdig en erg betrouwbaar. Nu met statief en laserbaak compleet in één koffer.
Artikelnummer:
600659
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
1 - 3 werkdagen

€1.535,00

€1.857,35 Incl. btw

Spectra HV302 bouwlaser guncase set

De Spectra HV302 is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. In beide gevallen nivelleert de bouwlaser zichzelf in enkele seconden. De HV302 is ontworpen om dagelijks gebruikt te worden in zware omstandigheden. De laser is ontwikkelt om een val op beton van 1,5 meter zonder enige schade te overleven. Voor uw gemak wordt deze Spectra geleverd in een guncase, één grote koffer waar alle benodigdheden inzitten. In deze case zit onder andere:

- Spectra HV302
- Statief
- Laserbaak
- Handontvanger
- Afstandsbediening

Goed zichtbare straal:

De HV302 afbouwlaser is een veelzijdige laser die goed zichtbaar is onder extreme omstandigheden. De Spectra HV302 bouwlasers staan bekend om hun extra heldere laserlijn. Ideaal om binnen op zicht te kunnen werken.

Professioneel en schokbestendig:

Deze zelfstellende interieurlaser voor dagelijks gebruik is bestand tegen stof, zand en vocht. Hij kan tegen een stootje en doorstaat een val op beton van 1,5m hoogte. Wie het instrument onverhoopt laat vallen, hoeft dus niet bang te zijn voor schade. Omdat de accu oplaadbaar is met de meegeleverde oplader, zit je nooit met een lege laser. Je laadt de HV302 na een klus simpelweg op en kunt de volgende dag gelijk weer aan de slag.

Allround afbouwlaser:

Deze laser is inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met de meegeleverde muurklem bevestig je de HV302 aan een systeemplafond waarna je deze met de bijbehorende afstandsbediening vanaf een afstand tot 30 meter kunt bedienen. Hierna kun je de laser verticaal zetten om bijvoorbeeld binnenmuren uit te lijnen. Daarnaast is deze laser voorzien van twee robuuste, messing statiefaansluitingen zodat je het toestel zowel horizontaal als verticaal op een statief kunt plaatsen.

Alles op afstand bedienen:

Met de meegeleverde afstandsbediening RC402 N van Spectra kunnen alle functies van deze bouwlaser tot een afstand van 100 meter bediend worden. Ideaal wanneer je niet in de buurt van de laser bent of wanneer de bouwlaser zicht op hoogte bevindt. Lees meer...

Spectra HL760 laser ontvanger:
Bij deze HV302 Spectra bouwlaser set wordt de Specra HL760 ontvanger meegeleverd. Dit is de meest uitgebreide ontvanger in het assortiment van Spectra. Deze ontvanger heeft vele mogelijkheden en functies waaronder een mm uitlees mogelijkheid. Lees alle mogelijkheden van de HL760 hier...

Complete set:

Deze Spectra HV302 wordt nu geleverd met statief en laserbaak compleet in één koffer. Ideaal om alles in één keer mee te kunnen nemen.

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd.

Garantie:

Deze Spectra HV302 is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Bereik zichtbaar: 40 m
Bereik: 400 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 800 m met ontvanger
Roteren: 0, 10, 80, 200, 600 tpm
Scannen: 5°, 15°, 45°, 90°, 180°
Functies: Horizontaal, verticaal, afschot, scannen, loodlijn
Laserdiode: Klasse 3R, 635nm
Niveleerbereik:
Werkduur volle batterij: 40 uur
Bescherming: IP66
Gewicht: 3,1 kg
Voeding: Accupack of 4x D-cell batterij
Werktemperatuur: -20°C tot 50°C
Aansluiting: 5/8" horizontaal en verticaal
Afmetingen: LxBxH 272 x 197 x 201 mm


Leveromvang:

- Spectra HV302
- Calibratierapport
- Afstandsbediening Spectra RC402 N
- Spectra HL760 ontvanger
- Laserbaak
- Statief
- Laserbril
- Accupack
- Oplader
- Alles-in-één Koffer

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen