Spectra CR700 machine(hand)ontvanger

Spectra CR700 machine / hand ontvanger combinatie van beide. Deze laser ontvanger is voorzien van een magnetische bevestiging of een klem (baakklem) bevestiging.
Artikelnummer:
129312
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
2 - 3 werkdagen

€550,00

€665,50 Incl. btw

Spectra CR700 machine- handontvanger

Deze perfecte combinatie van een handontvanger en een machine ontvanger van Spectra is nieuw in het assortiment. Deze zeer robuuste laser ontvanger is ideaal voor beide toepassingen. Door de sterke magneet kan deze gemakkelijk op de graafmachine bevestigd worden. De felle LED's zijn goed te zien bij daglicht. Hierdoor is het hoogteverschil gemakkelijk af te lezen. Met de meegeleverde baakklem kan de Spectra CR700 ook als handontvanger gebruikt worden in combinatie met een laserbaak, dat maakt de Spectra CR700 een multifunctionele laserontvanger. 

De Spectra CR700 is robuust en waterdicht

Door het nieuwe geharde kunststof met rubberen stootrand is deze Spectra CR700 zeer robuust. Door het innovatieve ontwerp kan de Spectra CR700 een val van wel 3 meter hoogte overleven. Door de hoge beschermingswaarde van IP67 is deze combi ontvanger ook nog eens volledig stof- en waterdicht. 

Handontvanger met millimeter uitlezing

Wanneer de 2-in-1 combiontvanger Spectra CR700 gebruikt wordt als handontvanger kan deze op het LCD ook het verschil in millimeters weergeven. De ontvanger toont dan de afstand in millimeters van de laserlijn naar het nul-punt van de ontvanger. Ideaal om zeer nauwkeurig te kunnen werken. 

Radioverbinding met de bouwlaser

Deze Spectra CR700 kan met sommige bouwlasers van Spectra via Radioverbinding communiceren. Hierdoor kunnen functies als "Grade lock", "Fingerprint" en "Axis alignment" gebruikt worden.

Grade lock
Bij Grade lock kan met de handontvanger een afschot automatisch ingevoerd worden. De laserlijn zoek zelf de handontvanger op. Door de handontvanger bijvoorbeeld 10cm omlaag te bewegen, zal de laserlijn automatisch 10cm naar beneden gaan. Hierna blijft de laserlijn in dat afschot staan.

Finger Print
Met de functie Finger Print kan de laser ontvanger met de bouwlaser gekoppeld worden zodat de bouwlaser en de ontvanger enkel samenwerken. De laserontvanger zal geen andere laserlijnen van andere bouwlasers ontvangen.

Axis alignment
Met axis alignment kan de handontvanger en de bouwlaser gekoppeld worden, zodat de laserstraal altijd in het nul-punt van de handontvanger blijft. 

Zeer compleet

De Spectra CR700 machine ontvanger handontvanger wordt geleverd met zowel de baakklem (klem) als de magnetische bevestiging. 

Specificaties:

Nauwkeurigheid: Ultrafijn: 0,5 mm
  Superfijn: 1,0 mm
  Fijn: 2,0 mm
  Middel: 5,0 mm
  Grof: 10,0 mm 
  Extra Grof: 25 mm
   
Ontvangstbereik: 200°
Ontvangstvenster: 127 mm
Bevestiging: Klem, magneet, 5/8" schroefdraad
Bedrijfsduur: 60 uur
Werktemperatuur: -20°C tot +60°C
Bescherming: IP67
Voeding: 3x AA-batterijen

 
Inclusief: Spectra CR700, magneetklem, baakklem, batterijen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen