Geo Fennel FL 105H bouwlaser set

Professionele compacte bouwlaser set. Complete set met Geo Fennel FL 105H + Statief + Laserbaak. Gratis bezorgd!
Artikelnummer:
831714
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
3 - 5 werkdagen

€812,00

€699,00 Excl. btw

€845,79 Incl. btw

Geo Fennel FL 105H bouwlaser set

De Geo Fennel FL 105H is uitsluiten horizontaal te gebruiken. De FL 105H is de opvolger van de FL 100HA Junior, maar nu nog nauwkeuriger en stiller dan zijn voorganger. Deze Geo Fennel bouwlaser beschikt over een aantal handige functies. Wij bieden de Geo Fennel FL 105H nu tijdelijk aan als set, dit is inclusief:

-  Aluminium statief tot 160cm
-  Laserbaak met snelspanklem 
 

Vernieuwd:

De Geo Fennel FL 105H is onderdeel van de nieuwe generatie Geo Fennel bouwlasers. 'Low friction drive mechanism' voor een nog soepelere en stillere leveling en rotatie. De nieuwe FL 105H is onder andere nauwkeuriger en heeft een verhoogde batterijduur. 

Gebruiksvriendelijk:

De Geo Fennel FL 105H bouwlaser is erg gebruiksvriendelijk. Met één druk op de knop stelt deze bouwlaser zich automatisch waterpas. Wanneer hij roteert is hij waterpas en kan direct gewerkt worden. 

Horizontaal:

Deze bouwlaser is geschikt voor alle horizontale toepassingen. Het automatische nivelleer systeem zorgt ervoor dat hij altijd waterpas is. Binnen enkele seconden, na aanschakelen, is de Geo Fennel FL 105H waterpas en kun u aan de slag!

TILT:

Deze Geo Fennel is voorzien van de  TILT functie. Dit zorgt ervoor dat bij beweging van de bouwlaser de bouwlaser uitschakelt. Dit voorkomt onverwachte meetfouten.

VWS functie:

Vibratie, Wind en Stoot functie. Wanneer de bouwlaser in de VWS stand staat blijft de bouwlaser gewoon werken bij vibratie, wind of bij een stootje. Ideaal wanneer met machines in de buurt word gewerkt.

Werkbereik:

Door de uitstekende kwaliteit en hoge nauwkeurigheid kan de FL 105H gemakkelijk voor grote afstanden worden ingezet. Ideaal voor buitentoepassingen. De bouwlaser heeft in combinatie met zijn handontvanger een werkbereik van 600 meter. 

Complete set:

Deze Geo Fennel FL 105H wordt nu helemaal compleet geleverd. In combinatie met het statief en de laserbaak met snelspanklem kan direct gewerkt worden. 

Universeel robuust spindelstatief 290cm (Optioneel) (+€99,00):
Het is mogelijk om de Geo Fennel FL 105H set in combinatie met een groot opdraaibaar spindelstatief te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen en buiten gebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer over dit statief...

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport en calibratiesticker. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen!

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,8 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 600 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 300 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 15 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 5°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT
Lees meer Afschot: -
Lees meer Afschot mechanisme: -
Lees meer Afschot invoer: -
Lees meer Totaal afschot: -
Lees meer Loodlijn: -
Lees meer Rotatiesnelheid: 600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 635nm, Rood
Lees meer Bescherming: IP65
Lees meer Werkduur: 36 uur*
Lees meer Voeding: NiMH accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -20°C tot +50°C
Lees meer Gewicht: 2,4 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 200 x 150 x 170 mm
Lees meer Garantie: 2 Jaar

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveromvang:

- Geo Fennel FL 105H
- Calibratierapport
- Handontvanger FR45 met baakklem
- Accu
- Extra batterijhouder
- Oplader
- Koffer 

5/5

Dijkstra Geplaatst op 4 Februari 2019 at 07:17

Prima apparaat. Eenvoudige bediening. Snelle verzending.

5/5

van Ippema Geplaatst op 24 Juni 2015 at 14:42

Mooie set. Ik ben erg tevreden met de bouwlaser. Werkt gemakkelijk en snel. Met deze set ben je ook echt in één keer klaar. Geen fratsen. Dit bedrijf doet wat het beloofd.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen