Banner category

TOP LASER

TOP LASER Laserbril groen

€10,00

Laserbril groen

Laserbril groen voor bouwlaser met groene laserstraal. Door de groene laserbril te gebruiken is de groene laserlijn beter zichtbaar.
TOP LASER Laserbril rood

€10,00

Laserbril rood

Laserbril rood voor bouwlasers met rode laserstraal. Door het gebruik van deze bril kan de rode laserstraal beter gezien worden.
TOP LASER Onderdeel: Snelspanklem

€16,95

Onderdeel: Snelspanklem

Losse snelspanklem als reserveonderdeel voor de TOP Laser universele laserbaak.

ACTIE

TOP LASER Laserbaak met Snelspanklem 2.4m

€69,00

€55,00

Laserbaak met Snelspanklem 2.4m

Laserbaak, meetbaak met snelspanklem voor het bevestigen van een handontvanger.

ACTIE

TOP LASER Laserbaak met Snelspanschroef 2.4m

€69,00

€59,00

Laserbaak met Snelspanschroef 2.4m

Laserbaak, meetbaak met snelspan schroef voor het bevestigen van een handontvanger.

ACTIE

TOP LASER Laserbaak met Snelspanschroef 3.6m

€99,00

€75,00

Laserbaak met Snelspanschroef 3.6m

Extra lange laserbaak van 3.6 meter met snelspanschroef voor het bevestigen van een handontvanger.
TOP LASER METRIC ECO Afstandsmeter 60m

€99,00

METRIC ECO Afstandsmeter 60m

TOP Laser METRIC ECO afstandsmeter 60 meter. Handige en zeer compacte afstandsmeter voor een scherpe prijs. Veel handige functies maken het meten sneller en makkelijker.
Excl. btw

Het merk TOP Laser is een merk wat is ontstaan door vraag van de markt. Dit eigen merk van TOP-Bouwlaser.nl is bedacht om producten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs te kunnen aanbieden. Het belangrijkste hierin is de prijs/kwaliteit verhouding. Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten kunnen wij producten met het merk TOP Laser aanbieden tegen een scherpe prijs en toch zeer hoge kwaliteit bieden. Deze producten zijn vaak rechtstreeks door ons bij de fabriek besteld. Hierin kopen wij enkel hoge kwaliteit en hebben wij invloed op de onderdelen of materialen die de fabriek gebruikt. Onze controle hierop is streng zodat we de kwaliteit ook kunnen waarborgen. Het merk TOP Laser staat dus voor hoge kwaliteit, scherpe eerlijke prijzen en korte lijnen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op ons eigen merk TOP Laser. Wij zijn van mening dat dit daadwerkelijk een "top" merk is en kunnen daarom ook garant staan voor de prijs/kwaliteit verhouding. Het merk TOP Laser biedt professionele producten voor de professionele markt. 

TOP LASER