Nestle Laserbaak met snelspanklem geëtst 2.4 meter

Nestle laserbaak met snelspanklem met geëtste nummering.
Artikelnummer:
31530064
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
3 - 5 werkdagen

€89,00

€69,00 Excl. btw

€83,49 Incl. btw

Nestle Laserbaak geëtst

Laserbaak van hoge kwaliteit waarvan de nummering van de laserbaak geëtst is. Omdat de nummering geëtst is is deze zeer slijtvast. Door zand, modder en vuiligheid zal de laserbaak vele malen minder snel slijten dan normaal. 

- Slijtvast door geëtste bedrukking
- Doosniveau
- In foudraal
- Met snelspanklem 

Specificaties:

50 cm +
50 cm -
Totaale lengte 240cm 
 

Wat is etsen?

Etsen is een oppervlaktebehandeling waarbij een oppervlak met een – meestal vloeibaar – middel (kleurstof) behandeld wordt. Hierbij treedt een chemische reactie op waarbij het oppervlak gedeeltelijk oplost en de kleur in de toplaag van het materiaal trekt. Door de geëtste nummering slijt de nummering er nauwelijks meer af. Hierdoor is deze baak bestand tegen de ruige bouwomstandigheden. Omdat deze laserbaak daarna nog behandeld word met een extra beschermlaag. De nummering is dus niet meer te voelen omdat deze in de toplaag is verwerkt. Etsen is dus geen graveren. Bij graveren word er een stukje van de toplaag verwijderd. 

5/5

Gerrit Geplaatst op 2 September 2018 at 12:04

snelle en correcte levering

5/5

Henk Geplaatst op 9 Juni 2017 at 13:18

Fijne baak. Snel geleverd en nummers zijn inderdaad zoals aangegeven geëtst. Gebruik hem veel in het zand maar slijt er tot op heden niet af. Goed product!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen