DeWALT DCE080D1GS-QW Groene Bouwlaser met Digitaal Afschot

DeWALT DCE080D1GS Bouwlaser met groene laserstraal en digitaal afschot, in te stellen via de DeWALT app. De meest veelzijdige bouwlaser in het assortiment van DeWALT. Nu uniek met smartphone bediening tot 335 meter!
Artikelnummer:
DCE080D1GS-QW
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
6-10 werkdagen

€1.609,00

€1.299,00 Excl. btw

€1.571,79 Incl. btw

DeWALT DCE080D1GS-QW Bouwlaser Groen met Digitaal Afschot via Smartphone

Deze DeWALT DCE080D1GS is de nieuwste toevoeging aan het DeWALT Bouwlaser assortiment. Volledig innovatief en uniek biedt deze DeWALT DCE080D1GS de mogelijkheid om de bouwlaser te bedienen vanaf een smartphone tot 335 meter afstand!. Installeer de DeWALT ToolConnect app en ga aan de slag. Deze robuuste en professionele bouwlaser van DeWALT is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Daarnaast beschikt hij over een loodpunt boven de laser en een loodpunt onder de laser. De DeWALT DCE080D1GS heeft een IP-waarde van 67, waardoor hij goed bestand is tegen regenwater en stof. Om de set compleet te maken, leveren wij de bouwlaser inclusief:

• DeWALT DE0736-XJ Aluminium Statief 170cm t.w.v. €149,- (Lees meer...)
• DeWALT DE0737-XJ Aluminium Laserbaak 2.4m t.w.v. €59,-

Groene Laserlijn Horizontaal & Verticaal:

Groen laserlicht is 4 tot 6 keer beter zichtbaar. Hierdoor is deze bouwlaser perfect om ook voor interieurtoepassingen of grote hallen te gebruiken. Een systeemplafond uitraggelen is dus voor deze alleskunner geen enkel probleem. Deze bouwlaser van DeWALT kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Zowel horizontaal als verticaal nivelleert deze DCE080D1GS zelf. Deze bouwlaser van DeWALT is erg gebruiksvriendelijk. Door één druk op de knop begint de DCE080D1GS zichzelf te nivelleren. Wanneer de laserlijn genivelleerd is zal deze beginnen met roteren. Zodra de laser draait kan er dus direct gewerkt worden.

DeWALT XR 18V Li-Ion Accu:

Deze DeWALT DCE080D1GS die bij TOP-Bouwlaser besteld kan worden, wordt standaard geleverd met een DeWALT XR 18V accu. Dit is dezelfde 18V accu die met de DeWALT Powertools gebruikt kan worden. Dit is ideaal wanneer meerdere Powertools van DeWALT gebruikt worden. Met deze XR 18V 2Ah accu die standaard mee geleverd wordt, kan de bouwlaser ongeveer 20 uur draaien.

Robuuste Behuizing (Drop Test 2 meter):

Door de extreem robuuste behuizing kan deze DeWALT DCE080D1GS van TOP-Bouwlaser uitstekend tegen een stootje. De behuizing wordt zelfs getest door middel van een droptest van 2 meter hoogte en kan hier zonder problemen tegen. Door de dikke rubber stootrand is de DCE080D1GS goed beschermd. De kop van deze DCE080D1GS van TOP-Bouwlaser is beschermd met een magnesium behuizing. Door deze magnesium behuizing is de DCE080D1GS ook nog eens extreem goed beschermd tegen water (regen) en stof. Met één van de hoogste beschermingswaarde IP67.

Digitaal Dubbel Afschot:

Uniek bij deze DeWALT DCE080D1GS is dat deze nu volledig via de smartphone bedient kan worden tot wel 335 meter afstand! Stel gemakkelijk afschot in met de DCE080D1GS van DeWALT. Straatwerk onder afschot leggen voor de afwatering? Geen probleem met deze bouwlaser. Stel een afschot in om een helling te maken. Lijn verticaal de laser gemakkelijk automatisch uit met deze instelling. Dubbel Afschot is voor deze DCE080D1GS geen probleem. Zet makkelijk een afschot tot 10% in zowel de Y-as als de X-as. 

Smartphone bediening via de DeWALT ToolConnect App:

Deze nieuwe DeWALT DCE080D1GS is niet alleen voorzien van de laatste technologieën, maar heeft ook een vernieuwde Bluetooth® ontvanger waardoor moeiteloos met een smartphone verbinding gemaakt kan worden. Dit kan door deze sterke verbinding tot wel 335(!) meter (via de handontvanger). Alle functies van de bouwlaser kunnen via de ToolConnect App bedient worden. De Smartphone dient vanaf dat moment ook een een scherm waarop in procenten of graden een afschot kan worden ingesteld.

Compleet geleverd door TOP-Bouwlaser.nl:

Deze DeWALT DCE080D1GS-QW wordt door TOP-Bouwlaser helemaal compleet geleverd. De bouwlaser is voorzien van een DeWALT XR 18V accu en oplader en ook al van een laserontvanger voor buitengebruik. TOP-Bouwlaser maakt de set compleet door er gratis een DeWALT DE0736 170cm statief en DeWALT DE0737 2.4m laserbaak bij te leveren! Door de handige meegeleverde wandhouder kan de DCE080D1RS bouwlaser gemakkelijk aan muren of wanden bevestigd worden. Ook kan de wandhouder als verticaal fijn afstelling gebruikt worden.
 
Universeel Robuust Spindelstatief 290cm (Optioneel) (+€99,00):
Het is mogelijk om de DeWALT DCE080D1GS-QW set in combinatie met een groot opdraaibaar spindelstatief te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen- en buitengebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer...

Calibratierapport TOP-Bouwlaser.nl:

Deze bouwlaser van DeWALT die bij TOP-Bouwlaser.nl bestelt wordt, is door TOP-Bouwlaser.nl voorzien van een eigen calibratierapport. Wij calibreren de bouwlaser op onze eigen meetbaan en voorzien deze dan van een calibratierapport en calibratiesticker. Voordat deze DeWALT bouwlaser wordt verstuurt, wordt deze door ons ook nog volledig gecontroleerd.

3 jaar Garantie en DeWALT Laser Specialist Center:

Omdat wij, van TOP-Bouwlaser.nl, een DeWALT Laser Specialist Center zijn kunnen wij u altijd het juiste advies geven, hebben wij ruime voorraad en kopen wij rechtstreeks bij DeWALT in. Hierdoor kunnen wij u het beste en het snelste van dienst zijn. Standaard is deze bouwlaser voorzien van 1 jaar fabrieksgarantie, door deze DeWALT DCE080D1GS binnen 4 weken na aanschaf te registreren bij DeWALT krijgt u van DeWALT 2 jaar extra garantie, een totaal van 3 jaar!

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 600 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 300 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 30 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 8°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Verticaal, Afschot, Loodlijn, Haakse Hoek
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, SCAN, TILT
Lees meer Afschot: 10% in X-as en 10% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Manueel
Lees meer Afschot invoer: Digitaal
Lees meer Totaal afschot: 11% (totaal van de twee assen)
Lees meer Loodlijn: Boven & Onder
Lees meer Rotatiesnelheid: 150/300/600/1200 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 530nm, Groen
Lees meer Bescherming: IP67
Lees meer Werkduur: 20 uur*
Lees meer Voeding: Li-Ion Accu
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Nee
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +50°C
Lees meer Gewicht: 2,6 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 215 x 238 x 215 mm
Lees meer Garantie: 1 Jaar (3 Jaar na online registratie)

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- DeWALT DCE080D1GS-QW
- DeWALT DW0743GS Ontvanger met Baakklem
- TOP-Bouwlaser Calibratierapport
- TSTAK® Koffer
- Afstandsbediening
- Wandhouder
- Oplader
- DeWALT XR 18V 2Ah Accu Li-Ion
- Richtplaat
- Laserbril
+ DeWALT DE0736-XJ Aluminium Statief 170cm
+ DeWALT DE0737-XJ Aluminium Laserbaak 2.4m
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen