Spectra LL300 S Guncase Set Bouwlaser

Professionele afschot laser horizontaal en verticaal van Spectra. Gemakkelijk in enkel afschot te stellen met de meegeleverde afstandsbediening.
Artikelnummer:
LL300S-57+RC402 N
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
2 - 3 werkdagen

€1.878,00

€1.630,00 Excl. btw

€1.972,30 Incl. btw

Spectra LL300 S bouwlaser guncase set + afstandsbediening


Op zoek naar een zeer robuuste en voordelige bouwlaser voor alledaags gebruik? Dan is de splinternieuwe LL300 S van Spectra Precision dé bouwlaser van jou! Deze alleskunner is de geavanceerde broer van de LL300 N. Niet alleen is het diameterbereik vergroot, ook kun je hiermee gemakkelijk afschot op één as instellen. Met de optionele radio-afstandsbediening zelfs tot op 100 meter afstand.

Heb je graag alles bij de hand en is alleen het allerbeste goed genoeg? Dan is dit bouwlaserpakket dé deal voor jou! Hiermee haal je niet alleen een van de meest geavanceerde bouwlasers in huis, maar ook handontvanger met radiocommunicatie. Ook de radio-afstandsbediening, waarmee je alle functies tot zeker 100 meter afstand kunt bedienen, is meegeleverd. 

Zeer eenvoudige bediening:

De LL300 S is zo ontworpen, dat iedereen er direct mee uit de voeten kan. Omdat deze bouwlaser geheel zelfnivellerend is, neemt de LL300 S je al het werk uit handen. Je zet hem aan en kunt er gelijk mee aan het werk. Alle functies kun je met slechts drie toetsen bedienen. En, als je de nieuwe afstandsbediening RC402 N mee bestelt, zelfs tot op 100 meter afstand.

Uiterst robuust:

Deze automaatlaser van Spectra Precision is de meest robuuste laser op de markt. Hij is dan ook inzetbaar bij talrijke standaard- en betonwerkzaamheden. Ook is deze bouwlaser de ideale laser voor de GWW-sector. Al zijn de omstandigheden op de bouw nog zo zwaar, de LL300 S staat zijn mannetje! Deze bouwlaser levert namelijk constant betrouwbare en nauwkeurige prestaties. Zo kun je nog sneller en efficiënter werken.

Nieuwe behuizing:

Ook de LL300 S zit in 'het nieuwe jasje' van de Spectra Precision bouwlasers. Deze nieuwe behuizing is zo ontworpen, dat een val tot 1 meter op beton geen schade zal toebrengen aan deze bouwlaser. Zelfs als hij op de metalen kap valt, blijft de behuizing intact. En dat werkt wel zo prettig!

Enkel afschot:

Een groot voordeel van de LL300 S is dat deze is voorzien van een zeer gemakkelijk afschotmodus. Omdat deze bouwlaser bij het opstarten automatisch nivelleert, is opstarten gemakkelijker dan ooit. Je hoeft namelijk geen controles meer uit te voeren. Het bedieningspaneel van de Spectra Precision LL300 S is uitgerust met twee aparte knoppen voor het instellen van het afschot. Door gebruik te maken van de nieuwe HI-alertfunctie, kun je zeer eenvoudig een helling maken met een gecontroleerde afschotopstelling.

Maskermodus:

De LL300 S biedt nog een voordeel, geheel uniek voor dit model bouwlaser: de maskermodus. Deze functie stelt je in staat om de laserstraal aan één of zelfs meerdere zijden van de laser uit te zetten. Dat is handig, want zo wordt de straal alleen daar uitgezonden waar jij een referentiepunt nodig hebt. Ook heb je hiermee geen last van hinderlijke reflecties door ruiten.

Compleet en voordelig:

Samen met de meegeleverde baak en het statief heb je hiermee een compleet toppakket. En omdat deze alles-in-één kofferset voordeliger is dan alle losse onderdelen samen, ben je veel goedkoper uit.

Specificaties:

Lees meer Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Lees meer Werkbereik Ø (ontvanger): 800 meter*
Lees meer Bereik (ontvanger): 400 meter*
Lees meer Bereik (zicht): 15 meter* (alleen binnen)
Lees meer Zelfnivellerend: Ja
Lees meer Nivelleerbereik: ± 5°
Lees meer Mechanisme: Servomotoren
Lees meer Functies: Horizontaal, Afschot
Lees meer Veiligheid functies: Buiten bereik waarschuwing, TILT, Zijde Uitschakeling
Lees meer Afschot: 5% in Y-as
Lees meer Afschot mechanisme: Half automatisch
Lees meer Afschot invoer: Manueel
Lees meer Totaal afschot: 5%
Lees meer Loodlijn: -
Lees meer Rotatiesnelheid: 600 tpm
Lees meer Laserdiode: Klasse 2, 635nm, Rood
Lees meer Bescherming: IP66
Lees meer Werkduur: 45 uur Accu, 90 uur Batterijen*
Lees meer Voeding: NiMH accu of 4x D-cell Batterij
Lees meer Oplaadbaar: Ja
Lees meer Netstroomaansluiting: Ja
Lees meer Werktemperatuur: -10°C tot +50°C
Lees meer Gewicht: 2,7 kg
Lees meer Aansluiting: 5/8"
Lees meer Afmetingen LxBxH: 272 x 197 x 201 mm
Lees meer Garantie: 5 Jaar

*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- Spectra LL300 S
- Calibratierapport
- All-in-one Koffer
- Afstandsbediening RC402 N
- Handontvanger HL760 met baakklem
- Oplader
- Accupack
- Statief 150cm
- Laserbaak 

5/5

Marcel Geplaatst op 14 Augustus 2020 at 11:58

handig dat alles in 1 koffer zit. snelle verzending en heel aangekomen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen