Alle webshops
Klantenservice
Sluiten

Categorieën

Filters

  Service & Calibratie

  CalibratieTOP-Bouwlaser.nlEen bouwlaser is een precisie instrument!


  Waarom calibreren?
   
  Een bouwlaser is een precisie instrument. Het is daarom belangrijk dat het instrument ook daadwerkelijk aan de fabrieksspecificaties voldoet. Een bouwlaser wordt gebruikt voor belangrijke projecten waarbij nauwkeurigheid altijd zeer belangrijk is. Omdat de bouwlaser als precisie instrument gebruikt wordt zal ten alle tijden zorgvuldig met de bouwlaser omgegaan moeten worden. Wanneer een bouwlaser niet meer zuiver is of zelfs een afwijking heeft kunnen grote en dure fouten ontstaan. Om deze fouten te voorkomen is het raadzaam de bouwlaser regelmatig te controleren en te laten calibreren. Een calibratie van een bouwlaser is een technische handeling die enkel door een specialist moet en kan worden uitgevoerd. Wanneer een calibratie foutief wordt uitgevoerd kan de bouwlaser niet zomaar gereset worden. Laat daarom altijd een calibratie uitvoeren door een specialist.

  Calibratierapport TOP-BouwlaserCalibratie nieuwe bouwlasers

  Bij TOP-Bouwlaser.nl wordt elke nieuwe bouwlaser volledig gecalibreerd en gecontroleerd. De bouwlaser wordt in de fabriek gecalibreerd, maar daarna wordt de bouwlaser meerdere malen getransporteerd. Omdat nooit zeker is wat er tijdens transport gebeurt calibreren wij de bouwlaser nogmaals op onze eigen meetbaan in Zeewolde. Dit biedt u als gebruiker de zekerheid van een instrument die ook daadwerkelijk aan de opgegeven fabrieksspecificaties voldoet. Na deze calibratie voorzien wij de nieuwe bouwlasers van onze calibratiestikker en ons calibratierapport. Op het calibratierapport staat het merk, type en serienummer van de bouwlaser die is gecontroleerd. Op het rapport staat ook de datum van de calibratie en de adviesdatum voor de her-calibratie. Om het rapport officieel te maken staat de paraaf van de controleur erop.

  Calibratie gebruikte bouwlasers Calibratiesticker TOP-Bouwlaser

  Omdat een bouwlaser een precisie instrument is adviseren wij van TOP-Bouwlaser een bouwlaser elk jaar te laten calibreren. Elke bouwlaser kan in verloop van tijd een afwijking krijgen. Dit kan van een aantal factoren afhankelijk zijn. Vaak wordt gedacht dat enkel bij regelmatig gebruik een afwijking kan ontstaan. Helaas is dit niet het geval. Om deze rede is het ten alle tijden te adviseren om een bouwlaser elk jaar te laten calibreren. We vergelijken dit vaak met een APK voor een auto. Wanneer een bouwlaser door ons is gecalibreerd en goedgekeurd bent u zeker van een bouwlaser die zuiver is en waarvan de afwijking binnen fabrieksspecificaties valt. Wij calibreren zowel bouwlaser die bij ons zijn aangeschaft als bouwlasers die niet bij ons zijn aageschaft. Na een calibratie of hercalibratie van een bouwlaser voorzien wij deze uiteraard van een nieuwe calibratiestikker en nieuw calibratierapport. Klik hier om de calibratie aan te vragen. 

  Reparatie bij top-bouwlaserBouwlaser gevallen?

  Is uw bouwlaser gevallen? Dan is het raadzaam deze te laten calibreren. Omdat sommige bouwlasers voorzien zijn van een sterke behuizing kan het voorkomen dat een bouwlaser na een val aan de buitenkant niet is beschadigd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het mechanisme van de bouwlaser niet is beschadigd of er een afwijking is ontstaan. Wij adviseren dan ook ten strengste een bouwlaser na een val direct te laten calibreren. Bent u midden in een project bezig en is uw bouwlaser gevallen? Neem dan even contact met ons op via +31 (0)36 522 61 50 of mail naar [email protected]. Als service kunnen wij u een inzet bouwlaser aanbieden wanneer uw bouwlaser gerepareerd of gecalibreerd wordt. (mits deze beschikbaar is) Heeft de bouwlaser schade of werkt deze niet meer kunnen wij de bouwlaser ook repareren. In ons service center kunnen wij bouwlaser van verschillende merken ook repareren. Kleine reparaties voeren wij direct uit en grotere reparaties worden eerst besproken voordat deze uitgevoerd worden. We nemen zelf altijd in overweging of de reparatie niet te duur wordt. Wanneer dit het geval is, communiceren wij dit altijd eerst en doen wij vaak al direct een voorstel voor een vergelijkbare nieuwe laser. Lees meer over reparatie...

   

   

  Calibratieruimte Calibratiebaan TOP-Bouwlaser

  TOP-Bouwlaser beschikt over een eigen calibratie en reparatie ruimte met speciale geijkte apparatuur. Hier wordt iedere bouwlaser volledig gecontroleerd en krijgt een calibratierapport. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Zoals u in het kopje garantie misschien al gelezen heeft kunnen wij u 3 jaar garantie bieden. Dit kan als de bouwlaser ieder jaar door ons gecalibreerd wordt. Klik hier om een bouwlaser te laten caliberen...

  Calibratie voor elke bouwlaser 

  Wij kunnen elk merk bouwlaser calibreren. Ook bouwlasers die niet bij ons zijn gekocht kunnen wij calibreren. Wij staan voor service en snelheid. Wij zorgen ervoor dat u uw bouwlaser zo kort mogelijk kwijt bent. U kunt uw de bouwlaser aan het einde van de dag bij uw postkantoor brengen. Deze wordt dan de volgende dag bij ons bezorgd. Wij proberen deze altijd dezelfde dag te calibreren en terug te sturen. U ontvangt de bouwlaser dan weer één dag later. U bent da bouwlaser dan in dat geval ongeveer anderhalve werkdag kwijt. Klik hier om de calibratie aan te vragen.

  of download het calibratie aanmeld formulier om deze uit te printen:

  Download calibratie formulier

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking