Leica Rugby 810 Bouwlaser Set

Professionele horizontale bouwlaser van Leica. Deze robuuste bouwlaser is waterdicht en valbestendig. Nu met gratis statief en laserbaak.
Artikelnummer:
6009875
Beschikbaarheid:
In bestelling
Verzendkosten:
Gratis
Huidige levertijd:
NIET MEER LEVERBAAR

€1.402,00

€1.165,00 Excl. btw

€1.409,65 Incl. btw

Leica Protect, 5 jaar garantieLeica Rugby 810 Bouwlaser Set

NIET MEER LEVERBAAR, VERVANGEN DOOR DE LEICA RUGBY CLH CLX100 Klik hier...

Professioneel, robuust en de beste kwaliteit!

- Universeel ZWAAR statief 170cm
- Laserbaak met snelspanklem

Horizontaal en gebruiksvriendelijk:
Deze Leica Rugby 810 is speciaal voor horizontaal gebruik. Met de gemakkelijke één-knops bediening kan de Rugby 810 aan- en uitgeschakeld worden. Met één druk op de knop begint deze bouwlaser te nivelleren en roteren. Vergissingen zijn hierdoor uitgesloten. 

Robuust (2 jaar omvalgarantie):
De Leica Rugby 800 serie is gemaakt voor de ruige bouw. Niks is te gek voor deze bouwlaser. De kwaliteit van deze bouwlaser van zowel het exterieur als het interieur is zo sterk dat Leica een omvalgarantie kan geven op de Rugby 800 serie bouwlasers. Dit houdt in dat het geen probleem is als de bouwlaser omvalt. De Rugby 800 serie kan gemakkelijk een val overleven van 1,5 meter hoogte. Na een val kan gewoon doorgewerkt worden. Wanneer toch een afwijking ontstaat na een val zal Leica de bouwlaser kosteloos calibreren.

Li-Ion accu:
Met de meegeleverde Li-Ion accu kan gemakkelijk een werktijd van 40 uur gehaald worden. Ook gaat de Li-Ion accu gemiddeld 4x langer mee dat een gewone NiMH accu. Een ander groot voordeel van Li-Ion is de werktemperatuur. In koude omstandigheden gaat de batterijduur van een gewone NiMH accu met de helft achteruit. Bij Li-Ion is dit niet het geval.

Millimeter uitlezing, Leica RodEye 160 (optioneel +€65,00):
Met de optionele ontvanger RodEye 160 kan vanaf het LCD van de handontvanger het verschil in millimeters worden uitgelezen. Op het LCD is het verschil tussen de laserlijn en het nulpunt van de ontvanger af te lezen. Dit is ideaal om snel en gemakkelijk hoogte verschillen te detecteren. Lees meer...

Complete set: 
Bij deze Rugby 810 leveren wij van TOP-Bouwlaser.nl een ZWAAR aluminium statief tot 170cm. Om de set compleet te maken leveren wij hier ook een laserbaak met snelspanklem bij. 

Aluminium opdraaibaar statief tot 290cm (optioneel +€59,00) i.p.v. standaard statief:
Het is mogelijk om de Leica Rugby 820 set met een groot opdraaibaar spindelstatief tot 290cm te bestellen in plaats van het standaard aluminium statief. Dit statief is ideaal voor binnen en buiten gebruik. Het statief is opdraaibaar tot maximaal 290cm. Lees meer...

Calibratierapport:
Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport en calibratiesticker. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

Garantie (5 jaar) + (levenslang op materiaalfouten):
Op deze bouwlaser zit 5 jaar (No Cost) garantie en levenslange garantie op materiaalfouten. 5 jaar (No Cost) garantie houdt in dat 5 jaar lang geen kosten gemaakt hoeven worden. Alle kosten van benodigde garantie of reparatie worden gedekt door Leica. Op alle materialen zit een levenslange garantie, wat inhoudt dat bij fouten in het materiaal dit altijd onder garantie valt.

LEVERING:
Alle bouwlaser sets (bouwlaser + baak & statief) van TOP-Bouwlaser.nl worden verzonden als 2 colli. Dat houdt in dat de bouwlaser verstuurd wordt als één los pakket en de baak & statief als één pakket. De baak & statief worden gezamenlijk verzonden als één pakket, dit pakket is langer dan 1 meter en wordt daardoor in een apart proces met de hand gesorteerd. Doordat proces kan het zijn dat de baak & statief een dag later geleverd worden, omdat de 2 colli van elkaar gescheiden raken. TOP-Bouwlaser kan dus niet garanderen dat een bouwlaser set, die besteld is voor 17:00, de volgende werkdag compleet geleverd zal worden, echter is dit in 99% van de tijd wel het geval. TOP-Bouwlaser adviseert daarom ook altijd tijdig een bestelling te plaatsen om zo teleurstelling en misverstanden te voorkomen!

Specificaties
:

Nauwkeurigheid: 0,8 mm / 10 meter
Bereik: 550 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 1100 m met ontvanger
Roteren: 600 tpm
Scannen: -
Functies: Horizontaal
Laserdiode: Klasse 2, 635nm
Nivelleerbereik:
Werkduur volle accu: 45 uur
Bescherming: IP68
Gewicht: 3,0 kg
Voeding: Accu Li-Ion
Werktemperatuur: -20°C tot 50°C
Aansluiting: 5/8"
Afmetingen: LxBxH 237 x 240 x 196 mm


Leveromvang:

- Leica Rugby 810
- Calibratierapport
- Ontvanger Rod Eye 140 met baakklem
- Accu Li-Ion
- Oplader
- Koffer 
Universeel ZWAAR satief 170cm
Laserbaak met snelspanklem 

 

 

5/5

Richard Geplaatst op 3 November 2017 at 11:19

Simpel maar goed!

5/5

Bestrating Apeldoorn Geplaatst op 25 November 2015 at 16:00

Na telefonisch contact met de webshop gekozen voor de Leica Rugby 810. Speciaal voor zijn robuustheid. Wij werken er nu 3 maanden mee en zijn zeer tevreden. Zeker aan te raden.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen